Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
6.999 Ft

Erőteljes LED-kijelző, több portos USB gyorstöltő Autós BT FM MP3 lejátszó

Termékkód: K21688
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 70
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
6.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez egy autóba szerelhető gyorstöltő, amely két USB- és egy TYPEC-porttal, valamint FM-rádióval, BT-átviteli és hívási lehetőségekkel, valamint USB-meghajtókról és memóriakártyákról történő hanglejátszás támogatásával rendelkezik. Maradjon kapcsolatban és töltse fel útközben ezzel a sokoldalú és kényelmes autós töltővel.

Jellemzők:
Több port: Két USB-porttal és egy TypeC-porttal ez az autós töltő lehetővé teszi több eszköz egyidejű újratöltését, így tökéletes választás közúti utazásokhoz és hosszú ingázásokhoz.
Sokoldalú funkcionalitás: Ez az autós töltő nem csak az eszközeit tölti fel, hanem támogatja az FM rádiót, a BT átvitelt és a kihangosított hívást is.
Finom hangminőség: Ez az autós töltő támogatja a hanglejátszást USB-meghajtókról és memóriakártyákról veszteségmentes hangminőséggel és azonnali plug-and-play funkcióval. Ráadásul kikapcsolás memória funkcióval is rendelkezik, így ott folytathatja, ahol abbahagyta.
Intelligens újratöltés: Ez az autós töltő kétmagos feszültségszabályozási technológiával rendelkezik, amely intelligensen beállítja a kimeneti áramot a gyorsabb és biztonságosabb újratöltés érdekében. Intelligens felismerő chippel is rendelkezik, amely automatikusan igazítja az eszköz szükséges áramát, védve az akkumulátort.
Biztonsági jellemzők: Ez az autós töltő egy energiagazdálkodási chippel van felszerelve, amely védelmet nyújt a túlfeszültség, túláram és magas hőmérséklet ellen, így biztosítva készülékei és autója biztonságát.
Kihangosított hívás: Ez az autós töltő beépített mikrofonnal rendelkezik, amely tiszta és zökkenőmentes kommunikációt biztosít, egygombos kihangosító hívásokkal a biztonságosabb vezetés érdekében.
Univerzális kompatibilitás: Ez az autós töltő minden autómodellel kompatibilis, így sokoldalú és kényelmes tartozék bárki számára, aki úton van.

Műszaki adatok:
Fő szín: fekete
FM frekvencia: 87.5-108.0MHz
Átviteli távolság: 5-10m
USB kimenet: max. 22.5W
Üzemi feszültség: 12-24V
BT: 5.0
Frekvencia átvitel: 20Hz -15KHz
Hangformátum: MP3/WAV
Cikkméret: 87 * 50 * 45mm
Tétel súlya: 42g
Csomag méret:
 130 68 * 49 mm
Csomag súlya: 63 g

Csomagolási lista:
1 * autós gyorstöltő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére