Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
15.999 Ft

Fedélzeti kamera elöl és hátul 3 belső kamera 1080p+720p+480P 4 hüvelykes autós visszapillantó tükör

Termékkód: K21800
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 160
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
15.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez az autós vezetésrögzítő három kamerával rendelkezik elöl, hátul és az autó belsejében, amelyek egyértelműen rögzítik a vezetési dinamikát és biztonságosabbá teszik a vezetést.

Jellemzők:
Három kamera beállítás: A műszerfal három kamerát tartalmaz - elülső, hátsó és belső. Ez lehetővé teszi, hogy több szögből is rögzítsen felvételeket, így átfogó lefedettséget biztosít járművéről.
Nagy felbontású felvétel: Az elülső kamera 1080p, a hátsó kamera 720p, a belső kamera 480p felbontásban rögzít. Ez tiszta és részletgazdag felvételeket biztosít, lehetővé téve olyan fontos részletek rögzítését, mint a rendszámok és az útjelző táblák.
Hajtásrögzítő funkció: A műszerfal kamera meghajtórögzítőként működik, automatikusan rögzíti és menti a felvételeket, amikor hirtelen mozgásokat vagy ütközéseket észlel. Ez hasznos lehet baleset esetén vagy biztosítási célokra.
Éjszakai látás: A műszerfal éjjellátó technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy még gyenge fényviszonyok között is tiszta felvételeket készítsen. Ez különösen akkor hasznos, ha éjszaka vagy rosszul megvilágított helyeken vezet.
4 hüvelykes kijelző: A műszerfal 4 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a rögzített felvételek egyszerű megtekintését és visszanézését. A kijelző valós idejű megfigyelést is biztosít, így vezetés közben is szemmel tarthatja az utat.

Műszaki adatok:
Felbontás: 1080P+720P+480P
Kijelző: 4 hüvelykes
látószög: 170°+110°+110°
Kamera adathordozó: Beépített memória (összesen: 64 MB)
Memóriakártya: Támogatás max. 32 GB
Gazdaméret: 11 * 7,5 cm
Csomag mérete: 20 * 11 * 7 cm
Csomag súlya: 431 g

Csomaglista:
1 * Gazda elülső kamerával és autós kamerával
1 * Tolatókamera
1 * Autós tápkábel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére