Menü

Fotón egy rejtélyes Meizu készülék

Számos kínai gyártó készült már egész kijelzős dizájnnal ellátott készülékkel. Egyedül még a Meizu és az OnePlus nem rukkolt elő ilyennel. Idáig...

Even Blass nem régen egy Twitter bejegyzésben közölt egy fotót az OnePlus 5T-ről, amit itt alul láthattok. Természetesen kikerült egy megjelenési dátum, ami November 20.

OnePlus5T

A címhez visszatérve, most a Meizu-ról is kikerült pár információ, ugyanis ők is készülhetnek egy ilyen dizájnnal rendelkező készülékkel.

A készülék egy 18:9-es képarányú kijelzőt kaphat, de nem teljesen egész kijelzős, ugyanis az oldalsó és a felső keret nagyobb a többi készülékhez képest. Felül láthatunk egy kamerát és egy érzékelőt. Az alsó részen nincs ott a Meizu-nál megszokott mBack gomb. Valószínűleg a készülék hátulján helyezkedik el az ujjlenyomat-olvasó.

Az új Meizu készülékről nem került ki más információ, de ha tippelnünk kellene akkor nagy valószínűséggel a MediaTek valamelyik processzora fog benne ketyegni, 2 vagy 3 GB RAM társaságában. Remélhetőleg hamarosan bemutatja ezt a készülékét a Meizu, várjuk!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Android meizu
blog comments powered by Disqus

Keresés