Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
4.999 Ft

Gumijavító gumiszegek Vákuumos gumijavító készlet személygépkocsikhoz motorkerékpárokhoz teherautókhoz traktorokhoz buszokhoz - 30db

Termékkód: K21810
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 50
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
4.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Magas hőmérséklet és kopásállóság: Ezek a gyors gumiabroncs-javító szegek prémium minőségű, tartós gumianyagból készülnek, amely rendkívül ellenáll a magas hőmérsékletnek, keménységnek és kopásnak. Kiválóan alkalmasak gumiabroncsok javítására.
Könnyű és gyors javítások: Ezek a defektjavító szögek a tömlő nélküli gumiabroncsok defekteinek javítására használhatók anélkül, hogy eltávolítanák őket a felniről. Ezzel időt és pénzt takaríthat meg, mivel lehetővé teszi a saját abroncsainak otthoni javítását.
Tökéletes tömítő hatás: Ezek a gumiabroncs-javító szögek szilárdan tapadnak az abroncshoz, és nagy a csatlakozási szilárdságuk, kiváló tömítési teljesítményt biztosítva, amely megakadályozza a víz bejutását a sebbe. Ez megakadályozza az acélszíj rozsdásodását vagy rétegválását.
Két méretben kapható: Ez a gumijavító készlet kétféle csavart tartalmaz. A kis csavar a 0,1 mm és 3 mm közötti lyukak javítására szolgál, míg a nagyobb csavar a 3 mm és 5 mm közötti lyukak javítására szolgál.
Széleskörű alkalmazás: Ez a vákuum gumiabroncs-javító körömkészlet 30 darabot tartalmaz (15 kicsi és 15 nagy), és autók, motorkerékpárok, teherautók, buszok és mezőgazdasági gumiabroncsok sürgősségi defektjavítására szolgál.

Műszaki adatok:
Cikk neve: Quick Tire Repair Nails
Fő anyag: Gumi
Szín: Fekete
Méret: 5,2*12mm (S), 6.6*15mm (L)

Csomaginformációk: 
Csomagméret: 10,5*7,2*1,8cm
Csomag súlya: 90g

Csomaglista:
15 * kis gumijavító szeg
15 * nagy gumijavító szeg
1 * csavarhúzó
1 * Műanyag doboz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére