Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
20.999 Ft

HABOTEST intelligens digitális multiméter 6000 valódi RMS-t számol, automatikus mérési tartomány LCD háttérvilágítással, hőmérséklet méréssel AC/DC feszültség Áram kapacitás ellenállás Frekvencia folytonosság dióda tesztelése - HT126A

Termékkód: E20154-1
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 210
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
20.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a többfunkciós eszköz multiméter, hőmérsékletmérő, elektromos teszttoll és zseblámpa funkciójával rendelkezik. Digitális képernyőjével a könnyű leolvasást és kompakt méretével az egyszerű hordozhatóságot, széles körben használható elektromos teszteléshez, hőmérsékletméréshez, autójavításhoz és egyéb háztartási/ipari elektromos problémákhoz.

Jellemzők:
[Multifunkciós multiméter] Digitális multiméter, hőmérsékletmérő és elektromos teszttoll 3 az 1-ben, széles körben használható elektromos teszteléshez, hőmérsékletméréshez, autójavításhoz és egyéb háztartási/ipari elektromos problémákhoz.
[Automatikus/Manuális hatótávolság] Nagy pontosság, széles tartomány, True RMS, 6000 számlálás, automatikus felismerés vagy kézi kiválasztás. Tesztelheti az AC / DC feszültséget, az AC / DC áramot, az ellenállást, a kapacitást, a diódát, a frekvenciát, a folytonosságot és a hőmérsékletet.
[Hőmérsékletmérés] Hőelemmel ellátott digitális multiméter -40-1000 ℃ (-40-1832 ℉) széles mérési tartományt kínál az ipari hőmérséklet méréshez, amely gyors reagálással és pontos adatokkal rendelkezik.
[NCV Indukció] Vigye közel az NCV alkatrészt a mért objektumhoz, amikor a közeli AC feszültséget érzékeli, a piros LED villogni kezd, és a hangjelzés gyorsan megszólal. Az érintésmentes kialakítás nagyon biztonságossá és kényelmessé teszi.
[Digitális képernyő és zseblámpa] LCD-képernyő háttérvilágítással (HT126A) vagy VA színes képernyővel (HT126B) nagymértékben javítja az olvasási élményt. Zseblámpa a mért tárgy megvilágításához, anélkül, hogy félne a sötét környezettől.
[Akkumulátoros és kis méretű] 4 db AAA elemmel működik (nem tartozék), automatikusan leáll kb. 15 perc üresjárat után az energiatakarékosság érdekében. Ergonomikus kialakítás, kompakt méret, tárolótáskával a könnyű szállítás érdekében.
[Szilikonhüvely védelem] Szilikon tok borítja, hatékonyan megakadályozza a multiméter leesését és karcolódását, jobban védi a multimétert.

Megjegyzés:
1. Kérjük, használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót.
2. A méret és a szín kissé eltérhet a kézi mérés és az eltérő fényviszonyok miatt. Köszönöm a megértést.


Műszaki adatok:
Modell: HT126A/ HT126B (opcionális)
Anyag: ABS
képernyő: LCD háttérvilágítású kijelző (HT126A)/ VA színes képernyő (HT126B)
Valódi RMS: Igen
Szám: 6000
Max. Feszültség: 600V DC vagy AC
max. Áram: 10A DC vagy AC
max. Kapacitás: 60mF
max. Ellenállás: 60MΩ
max. Frekvencia: 10MHz
Hőmérséklet mérési tartomány: -40 ~ 1000 ℃
Dióda: Igen
Folytonosság: Igen
NCV Indukció: Igen
Automatikus kikapcsolás: kb 15 perc
Tápegység: 4 * 1,5 V AAA elem:
Hőmérséklet (nem tartozék) Működési környezet 0-40 ℃, páratartalom<80% relatív páratartalom
Tárolási környezet: hőmérséklet -10-60 ℃, páratartalom<70% relatív páratartalom, akkumulátor eltávolítása.
Magasság: <2000 m
Tétel méret: 145 * 70 * 25 mm
Tétel súly (elemek nélkül): 184 g
Csomag mérete: 17,5 * 10 * 5,5 cm
Csomag súlya: 367 g

Csomaglista:
1 * intelligens digitális multiméter
1 * hőelem
2 * mérőtoll
1 * felhasználói kézikönyv (angol)
1 * tárolótáska

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére