Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
28.999 Ft

Háztartási 3 az 1-ben többfunkciós 21 V-os elektromos fúrógép 3 üzemmód 2 sebességfokozat nélküli fordulatszám szabályozás, forgásmód állítás 25 sebességfokozat, állítható lítium csavarhúzó

Termékkód: E23987EU-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 290
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
28.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Az elektromos fúró 3 az 1-ben kialakítással rendelkezik, előre és hátrafelé állítható forgásirány, valamint kioldózár funkcióval, könnyen szétszerelhető és összeszerelhető. Többfunkciós, 25 + 3 fokozatú beállítás, 25 torziós beállítást és 3 munkamódot biztosít, minden igényt kielégít. Ergonomikus csúszásgátló fogantyú kialakítás, könnyen megfogható és kényelmes kézi tapintással, praktikus és munkatakarékos. Alkalmas építkezési polcokhoz, karbantartáshoz, famegmunkáláshoz stb. LED-es munkafénnyel, sötét környezetben is megvilágít. Széleskörű alkalmazások, alkalmas építkezési polcokhoz, karbantartáshoz, famegmunkáláshoz stb.

Jellemzők:
【Prémium anyag】:
Fém és műanyag ház gumi bevonattal a hosszú élettartam és a fokozott megbízhatóság érdekében. A teljesen fémből készült fogaskerekek és csapágyak magas széntartalmú acélból készülnek, és a maximális pontosság és stabilitás érdekében edzettek és edzettek.
【Kefemotor】: kefemotort, gyors indítást, időben történő fékezést, egyenletes sebességszabályozást széles tartományban, viszonylag könnyen vezérelhető az áramkört és így tovább.
【3 az 1-ben kialakítás】: Többfunkciós kialakítás, használható elektromos csavarkulcsként, ütvefúróként (furatok fúrása falon, padlón), lapos fúróként (furatok fúrása fémen, PVC-n, műanyagon, fán) és csavarhúzóként.
【Két sebességszabályozási mód】:Kétféle sebességszabályozási mód létezik, 2 állítható sebességfokozat és fokozatmentes sebességbeállítás, hogy elérje a kívánt sebességet. Fokozatmentes sebességváltó kapcsolóval felszerelt, könnyen beállítható a sebesség az Ön igényei szerint. A munkasebesség változtatásához egyszerűen növelje vagy csökkentse a kioldó nyomását, minél nagyobb a hozzáadott nyomás, annál nagyobb a sebesség.
【Forgatási módok beállítása és biztonsági zár】: A vezérlőkapcsolónak három állása van: előre, hátra és reteszelve. A reteszelő mechanizmus lehetővé teszi, hogy a vezérlőkapcsoló teljesen leállítsa a motort használat előtt.
【Mágneses funkció】:A mágneses funkcióval rendelkező gazda adszorbeálhat néhány csavart, bitet és más kis fém alkatrészeket, kényelmes és praktikus, hogy elkerülje azok leesését vagy elvesztését, nemcsak javítja a hatékonyságot, hanem csökkenti a munka gondatlanságát és hibáit, valamint javítja a biztonságot munkában.
【Kényelmes fogantyú】: Ergonomikus, puha, gumírozott csúszásgátló fogantyú, könnyen megfogható és kényelmes fogantyú, praktikus és munkatakarékos.
【LED jelzőfény】: Beépített LED-es munkalámpa, automatikusan kinyílik, ha megnyomja a ravaszt, és megvilágítást biztosít sötét helyeken, kényelmesebben használható.
【Finom hőelvezetés】: Fenntartott több szellőző hűtőnyílás, hatékony hőelvezetés, nem lesz meleg hosszú ideig.
【Lítium akkumulátor és tápellátás jelző】:Nagy kapacitású lítium akkumulátort alkalmaz túláram-, túlfeszültség-, túltöltés-, túlkisülés- és túlmelegedés elleni védelemmel. Három alacsony fogyasztást jelző lámpával a gazdagépben, amelyek segítenek tudni, mikor kell cserélni és feltölteni.
【Teljes tartozékkészlet】: univerzális szárral, 6 db csavarfejjel, 6 db fúrószárral, 9 db hüvelyrel stb. érkezik. Az önzáró tokmány munka közben megfeszül, hogy nagyobb bittartást biztosítson, és ez a konstrukció nagyobb tartósságot biztosít.
【Tárolódoboz】: Kopás- és ütésálló, könnyen hordozható műanyag hordozódobozhoz tartozik, amely gyors és kényelmes mobilitást és tárolást biztosít összetett környezetben.
【Széles alkalmazások】:Alkalmas építési dekorációhoz, bútorbeépítéshez és karbantartáshoz, barkácsoláshoz famegmunkáláshoz stb.

Specifikációk:
Név: Elektromos fúrókészlet
Anyaga: fém+műanyag
Akkumulátor: 2 * 21V, 1300mAh lítium akkumulátor (tartozék, 5db akkumulátormag van benne, ha leválasztja)
A cikk mérete (akkumulátorral együtt): 203 * 78 * 220 mm
Műanyag doboz mérete: 255 * 295 * 80 mm
A termék súlya: 2321 g
Csomag.méret: 300 * 260 * 90 mm
Csomag súlya: 2500 g

Csomagolási lista:
1 * Elektromos fúró
2 * Akkumulátor
1 * Akkumulátor adapter
1 * Univerzális tengely
6 * Csavar
6 * Fúrószár
9 * hüvely
1 * összekötő rúd

1 * horddoboz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére