Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
22.999 Ft

Hordozható háztartási acélvázas kézi huzalcsupaszító szerszám 1-21 mm kézi forgattyús támasztékkal

Termékkód: E24285
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 230
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
22.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a gép acél anyagból készült, élezett pengével és teljesen fém csapágyas huzalelőtoló kerékkel a sima és rendkívül hatékony huzalcsupaszítás érdekében. Emberi mérnöki kézi hajtókar tervezés, munkaerő-megtakarítás és sima, kényelmes működés. Várhatóan külső kézi hajtókar hajtja, de elektromos huzalcsupaszító géppé is átalakítható a huzalcsupaszító kapacitás növelése érdekében. Az otthoni vezeték és a műszaki kábel egyaránt alkalmazható, 1-21 mm átmérőjű vezetékre, amely gyorsan lecsupaszítható. Alkalmas kábelhuzalokhoz, optikai kábelekhez, csavart vezetékekhez, burkolatos vezetékekhez és egyéb megfelelő méretű vezetékekhez.

Jellemzők:
【Könnyű csíkozógép】:
A gép fő teste acél anyagból készült, nagy szilárdsággal és nagy keménységgel, hosszú élettartammal.
【Nagyon hatékony csíkozás】: Teljesen fém csapágyas huzaladagoló kerék, sima és stabil. Időt és erőfeszítést takaríthat meg, hatékony csupaszítás, gombkialakítás a csupaszítási tartományok egyszerű beállításához, az 1-21 mm-es csupaszítási tartományokkal.
【Élesítő penge】: A professzionális huzalcsupaszító gép éles pengét használ, a kettős csapágyakkal ellátott penge méltóságteljes, kopásálló és hosszú élettartamú, a csupaszítás pedig simább. A penge cseréje pedig egyszerűbb.
【Rugalmas rugó】: Nyomásálló rugó, könnyen beállítható a penge vágási mélysége, 1-6 négyzetes automatikus beállítás és kézi csavarbeállítás pontosabbá teszi a beállítási folyamatot.
【Csúszásgátló huzaladagoló mechanizmus】:A huzalelőtoló fogaskerék csúszásgátló kialakítása, a súrlódás jelentősen javult, szilárdan rögzített, egyenletes működés, pontosabb huzalcsupaszítás.
【Kézi hajtókar és elektromos fúróhajtás】: Emberi mérnöki kézi hajtókar tervezés, munkaerő-megtakarítás és sima, kényelmes működés. Várhatóan külső kézi hajtókar hajtja, de elektromos fúrógéphez is csatlakoztatható, hogy elektromos huzalcsupaszító géppé alakíthassák a huzalcsupaszító kapacitás növelése érdekében.
【Könnyen használható】: A huzal elhelyezése után állítsa be a gombot, hogy a pengét a huzalhoz rögzítse, és húzza meg a huzalt, hogy elmozdítsa a huzaladagoló keréken. A csupaszítógépen való áthaladás után a huzal külső héja lecsupaszodik, és a mag eltávolítható. Többlyukú adagolólap, kényelmes különböző vastagságú kábelekhez.
【Széles alkalmazások】:Könnyű csupaszítás, alkalmas kábelhuzalokhoz, optikai kábelekhez, csavart vezetékekhez, alumíniumhuzalokhoz, puha rézmagos vezetékekhez, burkolt vezetékekhez és egyéb megfelelő méretű vezetékekhez.

Műszaki adatok:
Név: Huzalcsupaszító
Anyag: acél
Csupaszítási tartományok: 1-21 mm
Cikk méret: 125 * 120 * 60 m
Tétel 
súlya: 1500 g
Csomag mérete: 260 * 150 * 100 mm
Csomag súlya: 1700 g

Csomagolási lista:
1 * Huzalcsupaszító gép

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére