Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
3.999 Ft

Hordozható LED zseblámpa munkalámpa Power Bank IP44 vízálló oldalsó lámpával - Piros

Termékkód: Y26784R
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 40
Nem értékelt
Gyártó: Blackview
Szín
3.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Többfunkciós zseblámpa, amely egyben egyesíti az ablaktörő funkciót, a megvilágítást és a power bankot, erős praktikum, alkalmas kültéri kempingezésre, túrázásra, kalandra, szemrevételezésre, autós vagy otthoni vészhelyzeti használatra, stb. Nagy fényerejű LED gyöngyök, széles megvilágítási
tartomány , támogatja a különféle világítási módokat, erős fény/gyenge fény/villogó/oldalsó világítás, egy gombos kapcsoló a különböző fényszükségletek kielégítésére.
Beépített újratölthető akkumulátor, alacsony fogyasztás és hosszú élettartam, USB intelligens gyorstöltés, különféle USB-eszközökkel kompatibilis, PC/laptop, autós töltő, USB-elosztó stb.
Volfrámacélból készült biztonsági kalapács oltás és edzés, vészhelyzet esetén könnyen betörheti az autó ablakát. Vágóval felszerelt, kiváló minőségű szénacél anyag, rozsda- és korrózióálló, könnyen elvághatja a biztonsági övet, hogy vészhelyzetben elmeneküljön.
Támogatja a power bank funkciót, töltheti a telefont, plug and play, könnyen használható. Felsőrésze mágnessel, így a munkalámpa könnyen adszorbeálható fémfelületeken, szabaddá téve a kezet.
Használjon nagy szilárdságú ABS házat, amely erős, tartós és zuhanásálló. Teljesen tömített szerkezet, IP44-es védelmi szint, víz- és porálló, még ha esik is egy kis eső, akkor is normálisan használható.

Műszaki adatok:
Szín: piros/ezüst/arany (opcionális)
Fő anyag: ABS
Teljesítmény: 10W
Akkumulátor: Beépített 500 mAh-s lítium akkumulátor
Tétel méret: 164 * 65 * 48,7 mm
Tétel súlya: 119 g
Csomag mérete: 180 * 75 * 55 mm
Csomag súly: 133 g


Csomagolási lista:
1 * Zseblámpa
1 * USB-kábel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére