Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
12.999 Ft

Hordozható több üzemmódú hőprésgép Automatikus fűtési transzfer ruhákhoz, táskákhoz, sapkákhoz, pólókhoz

Termékkód: E23765EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 130
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
12.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez egy sokoldalú és kompakt hőátadó vasalható gép, amely tökéletes mind a hőátadási projektekhez, mind a ruhák vasalásához. Felhasználóbarát kialakításának köszönhetően ez a gép könnyen használható és kényelmesen tárolható bármilyen helyen. Akár profi, akár barkácsoló, ez a hőátadó gép tökéletes eszköz minden hőátadási projekthez és vasalási igényhez.

Jellemzők:
Sokoldalú: Ez a hőátadó vasalható gép hőátadási projektekhez és ruhák vasalásához is használható, így sokoldalú eszköz otthonában vagy vállalkozásában.
Kompakt és kényelmes: Kis méretének és könnyen használható kialakításának köszönhetően ez a hőátadó vasalható gép tökéletes kis helyeken való használatra.
Állítható hőmérséklet: A három hőmérséklet-beállítással könnyedén beállíthatja a hőt az igényeinek megfelelően, így biztosítva, hogy a hőátadási projektek vagy a vasalás minden alkalommal tökéletesen megtörténjen.
Gyors fűtés: Gyors fűtési technológiájával ez a hőátadó vasalható gép gyorsan felmelegszik, így időt és energiát takarít meg.
Teflonbevonatú fűtőlap: A speciális teflonbevonat a fűtőlapon biztosítja, hogy ellenáll a magas hőmérsékletnek, és ne tapadjon a szövetekhez, így praktikus és hosszú élettartamú.
Többféle hőszigetelő védelem: Ezt a hőátadó vasalható gépet többféle hőszigetelő védelemmel tervezték, hogy biztonságosabb legyen a használata, és ne égesse meg a kezét.
Védőaljzat: A mellékelt talp segít megvédeni asztalát vagy íróasztalát a hőkárosodástól, így biztonságosabb és praktikusabb kiegészítője otthonának vagy vállalkozásának.

Műszaki adatok:
Csatlakozó: EU-Plug, US-Plug (opcionális)
Szín: narancs+fehér+fekete
Hőmérséklet: 120℃-150℃-180℃ (állítható)
Fő anyag: ABS
Üres palack kapacitása : 60ml
Fűtési terület: 90 * 60 mm
Tápkábel hossza: kb. 1,4 m
Csomagméret: 92 * 90 * 60 mm
Tétel súlya: 329 g
Csomag mérete: 175 * 155 * 95 mm
Csomag súlya: 530 g


Csomaglista:
1 * Fűtés Transzfer vasalható gép
1 * Üres palack
1 * Tárolótáska
1 * Alap
1 * Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére