Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
9.999 Ft

Hordozható tűzálló, robbanásbiztos Lipo akkumulátor védőtáska

Termékkód: OS4394
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 100
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
9.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【Tűzálló és robbanásbiztos】: Kiváló minőségű folyékony szilikon bevonatú üvegszálas anyagból készült kívül, és belül tűzálló üvegszálból, tűz ellen és 1000 ℃-ig (kb. 1832 ℉) hőálló.
【Lipo akkumulátoros biztonságos táska】: A speciális, magas hőmérsékletnek ellenálló anyag megállíthatja és megfékezi a helytelen töltés vagy rossz működésű lipo akkumulátorok által okozott tüzet, akkumulátor töltésére, szállítására és tárolására használható, és nagyon biztonságos.
【Nagy hely】: elegendő hely több akkumulátor egyidejű elhelyezéséhez, például lítium akkumulátor, bróm-hidrogén akkumulátor, vegyszerek, öngyújtók, töltők és így tovább. Hatékonyan segít Önnek és családjának távol maradni a tűz- és robbanásveszélytől.
【Jól elkészített】:A táska dupla fém cipzáros fejjel és erős rögzítőszalaggal záródik, nem kell attól tartanod, hogy a tárgyak kiesnek ebből a biztonságos táskából. Kettős biztonságot és maximális védelmet nyújt Önnek.
【Praktikus】: A táska fogantyúval, könnyen hordozható. Nem foglal sok helyet otthonában, ha akkumulátorokat tárol, nagyon praktikus.

Műszaki adatok:
Szín: ezüst
Anyaga: folyékony szilikon bevonatú üvegszál (külső), tűzálló üvegszál (belső)
Cikkméret: 26 * 13 * 19 cm
Csomagméret: 26,4 * 19,5 * 2,4 cm
Csomag s
úly: 248g

Megjegyzés:
Kettős és kézi mérés esetén az 1-5 mm-es eltérés normális.

Csomagolási lista:
1 * Biztonságos táska
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére