Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
17.999 Ft

Hordozható vezeték nélküli elektromos gumiabroncs-felfújó légkompresszor autók, kerékpárok, motorkerékpárok abroncsaihoz

Termékkód: Y28091
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 180
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
17.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez az intelligens, hordozható kompresszor lehetővé teszi a gumiabroncsnyomás előre beállítását és felügyeletét, biztosítva a biztonságot és a megbízhatóságot azáltal, hogy automatikusan kikapcsol, amint elérte a kívánt nyomást.

Jellemzők:
Ez a digitális gumiabroncs-szivattyú autógumikhoz nagy LCD-képernyővel rendelkezik, amely valós idejű nyomást jelenít meg négy különböző egységben - Psi, Kpa, Bar és Kg / cm².
Kompakt kialakítása lehetővé teszi a könnyű tárolást hátizsákban, zsebben vagy autós konzolban.
A nagy hatékonyságú motorral hajtott gumiabroncs-felfújó erős légáramlást biztosít a gyors és hatékony felfújás érdekében.
Négy előre beállított felfújási módot kínál (kerékpár, motorkerékpár, autó és labda), így felhasználóbarát a kezdők számára.
Három világítási módjával (fehér fény és két piros vaku üzemmód) ez az akkumulátoros gumiabroncs-felfújó ideális út menti vészhelyzetekben és éjszakai használatra.

Műszaki adatok: Anyag: ABS
Névleges feszültség: 7.4V
Névleges teljesítmény: 50W
Akkumulátor: 2000mAh
Méret: 13 * 8 * 4.7cm
Súly: 390g

Csomaglista:
1 * Elektromos légszivattyú

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére