Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
54.999 Ft

Hordozható vezeték nélküli porszívó 21 kPa szívóvákuum LED kijelzővel Újratölthető 2 az 1-ben fogantyú 35 perces üzemidővel szőnyeg és keménypadlós kisállatszőr autótisztításhoz

Termékkód: H47514EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 550
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
54.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【Erőteljes tisztítás】: A 160 W-os, nagy teljesítményű vezeték nélküli porszívó erős, 21 kPa szívóerőt biztosít, lehetővé téve a szennyeződések, por és törmelék könnyű eltávolítását a különböző felületekről. Lenyűgöző szívóteljesítményével alapos és hatékony tisztítási élményt biztosít.
【Kényelmes és hordozható】: Ezt a porszívót úgy tervezték, hogy kivehető legyen, így könnyen tárolható és hordozható. Könnyű és kézi kialakítása lehetővé teszi, hogy gond nélkül kitakarítsa otthona minden sarkát. Legyen szó padló, bútor vagy akár autó tisztításáról, ez a hordozható porszívó tökéletes társa a takarításban.
【Javított láthatóság】: Az elülső LED-lámpával felszerelt vezeték nélküli porszívó megvilágítja a tisztítandó területet, így nem marad por vagy törmelék. A LED lámpa segít megtalálni a rejtett szennyeződéseket a sötét sarkokban vagy a bútorok alatt, így átfogó tisztítási élményt nyújt.
【Hosszú akkumulátor-élettartam】: A pálcás porszívó 22,2 V-os 2200 mAh-s lítium akkumulátorral érkezik, amely akár 35 perc használati időt biztosít. Hosszú élettartamú akkumulátorának köszönhetően megszakítás nélkül takaríthatja az egész otthonát. Az akkumulátor mindössze 3,5 óra alatt teljesen feltölthető, így gyorsan visszatérhet a tisztításhoz.
【Állítható tisztítási módok】: Ez a pálcás porszívó 2 tisztítási módot kínál a különböző tisztítási igények kielégítésére. Akár erőteljes szívóerőre van szüksége a mélytisztításhoz, akár kímélő üzemmódra a kényes felületekhez, ez a porszívó mindenre kiterjed. Az állítható üzemmódok biztosítják, hogy optimális tisztítási eredményt érjen el a különböző felületeken.

Leírás:
Termék anyaga: ABS
Termék hossza: 106cm / 41.73in
Termék súlya: 2kg / 4.41lb
Vákuum: 21KPa / 0.21bar / 3.05psi
Üzemidő: Max. 35 perc
Töltési idő: 3,5 óra
Teljesítmény: 160W
Sebesség: 2 fokozat
Akkumulátor: 22,2V 2200mAh
Adapter kimenet: DC26V 500mA
Csatlakozó típusa: 220V EU csatlakozó

Csomagolási lista:
1 x fő motor
2 x fém cső
1 x elektromos padlókefe
1 x Akkumulátor
1x hálózati adapter
1 x 2 az 1-ben ecset
1 x fali konzol
1készlet x Eszközök
1x útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére