Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
14.999 Ft

Intelligens vezeték nélküli hús- és ételhőmérő 5-10 perces gyorstöltés IPX7 vízálló APP vezérlés főzéshez / grillezéshez / füstöléshez - Kávé barna

Termékkód: H47517CA
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 150
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
14.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【Hosszú hatótávolságú BT átvitel】- Az intelligens vezeték nélküli BT grillhőmérő figyelemreméltó 30 méteres átviteli távolsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi az étel hőmérsékletének jelentős távolságból történő nyomon követését. Akár otthon tartózkodik, akár szabadtéri tevékenységeket élvez, könnyedén szemmel tarthatja grillét anélkül, hogy folyamatosan ellenőriznie kellene.
【Széles hőmérséklet mérési tartomány】 - 0-100°C mérési tartományával ez az intelligens húshőmérő különféle sütési módokhoz alkalmas. Akár steaket, akár csirkét sütöget, akár bordát szív, bízhat ebben a készülékben, hogy pontosan mérje étele hőmérsékletét, és gondoskodjon arról, hogy az étel tökéletes legyen.
【Kényelmes Probe Temp alkalmazás】- Az ételhőmérő kompatibilis a Probe Temp alkalmazással, amely letölthető az App Store-ból vagy a mellékelt QR-kód beolvasásával. Ezzel a felhasználóbarát alkalmazással közvetlenül okostelefonjáról nyomon követheti és szabályozhatja ételei hőmérsékletét. Mondjon búcsút a grill vagy a sütő folyamatos kinyitásával, hogy ellenőrizze ételeit!
【Szuperkondenzátor és IPX7 vízálló】- Ez a vezeték nélküli húshőmérő szuperkondenzátorral működik, amely gyors és hatékony töltést tesz lehetővé. Mindössze 5-10 perces töltéssel akár 16 órányi folyamatos használatot is élvezhet. Ezenkívül a hőmérő IPX7 vízálló, így biztosítja a tartósságát, és lehetővé teszi, hogy bármilyen időjárási körülmények között gond nélkül használja.
【C típusú töltés és sokoldalú használat】- A vezeték nélküli hőmérő C típusú töltőtalppal érkezik, így egyszerű és kényelmes az újratöltés. Nemcsak grillezésre és grillezésre használható, hanem sütőben és egyéb főzőberendezésekben is használható ételek hőmérsékletének figyelésére. A szondát úgy tervezték, hogy az ételbe illessze, így pontos hőmérséklet-leolvasást biztosít minden kulináris alkotása számára.

Leírás:
Termék anyaga: ABS + élelmiszer-minőségű rozsdamentes acél + bambusz
Szonda mérete: 123,4 x 11,6 x 5,5 mm
Töltőalap mérete: 162 x 37,5 x 23 mm
Teszt tartomány: 100°C/32-212°F
Tűrés: ±1°C / 33.8°F
Leolvasási mód: °C/°F
Hőmérséklet leolvasási gyakoriság: 1s/idő
Akkumulátor: Szuperkondenzátor
Töltési idő: 5-10 perc
Működési idő: 16 óra
Töltés módszer: Bambusz töltőbázis, USB-C típusú
Működés: BT smart Probe Temp APP (kompatibilis iOS/Android eszközökkel)
Távolság: >30m / 98.43ft, akár 60m / 196.85ft (nyitott)
Vízálló: IPX7

Csomagolási lista:
1 x Szonda
1 x töltőtalp
1 x töltőkábel
1 x útmutató
1 x doboz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére