Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
26.999 Ft

Irodai szék cserekerekek PU csendes csúszógörgők, 3 hüvelyk átmérőjű, széles (5 db)

Termékkód: OS6898
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 270
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
26.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Sima és tartós – 3 hüvelykes poliuretán kerekek, amelyek sima és tartós siklást biztosítanak. Mondjon búcsút a rángatózó mozdulatoknak és a padlón lévő karcolásoknak!
Nagy teherbírás - Ezek a székkerekek 50 kg-os nagy teherbírást képesek elviselni, így tökéletesek a nagy igénybevételhez. Bízhat bennük, hogy kibírják a napi kopást.
Széles körű alkalmazás - A görgő tetejét tudományosan mérik, a kerekeket tartsa szilárdan a tárgyhoz rögzítve. Nem csak székekhez, hanem TV állványhoz, nagy hangszóródobozhoz vagy kamera mozgó kerethez is használható.
Rugalmas és forgatható – 360°-ban elforgatható, így könnyedén mozoghat a munkaterületen. Tökéletesek az irodában, otthon vagy osztályteremben való használatra.
Csendes és nem zavaró – Székkerekeink enyhén puha felületűek, amelyek nem károsítják a padlót, emellett csendesek és nem zavaróak. Nem kell attól tartania, hogy zavarja kollégáit vagy családtagjait zajos székmozgással.

Specifikáció:
Görgők színe: átlátszó (opcionális)
Anyaga: PU
görgők átmérője: 3 hüvelyk/75 mm
görgők magassága: 93 mm
kerék szélessége: 24 mm.
Csomag mérete: 20 x 12 x 8,5 cm
Csomag 
súlya: 2800 g

Csomaglista:
5 x kerék 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére