Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
20.999 Ft

Keresztvonalas lézerszintező 30 m önszintező vízszintes és függőleges 10 fokozatú fényerő 4 üzemmód - Zöld sugárnyaláb, konzol nélkül

Termékkód: E21377GR-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 210
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
20.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Keresztvonalas lézerszintezőnk kiváló minőségű fényforrást alkalmaz, amely megbízható minőséget és stabil teljesítményt biztosít a professzionális szerszámhasználók számára a különböző munkaterületeken. 4 üzemmóddal rendelkezik a különböző munkaigények kielégítésére, könnyen kezelhető a kezelőpanelről. Az IP54-es műanyag borítású héj tartós, zuhanás- és porálló, ami hatékonyan meghosszabbítja a lézerszintező élettartamát.

Jellemzők:
Cross Line lézeres szint: Alkalmas csempézési munkák elrendezésére, korlátok akasztására, polcok felszerelésére és egyéb munkaforgatókönyvekre építkezésen, lakásdekorációban és javításban. 4 fokos automatikus kompenzáció szintezéskor. Kompakt méret és könnyű súly, egy szövettáskával jár a könnyű tárolás és hordozhatóság érdekében, a táska az övre rögzíthető a kényelmes használat érdekében munka közben.
4 működési mód:Önszintező üzemmód -- függőleges és vízszintes lézersugarak világítanak; zárolt mód -- a függőleges és vízszintes lézersugarak 5 másodpercenként világítanak és villognak; energiatakarékos mód -- 10 fokozatú fényerő-beállítás, memória funkcióval; impulzus üzemmód -- nagy hatótávolságú használatra, használható lézervevővel (nem tartozék).
Könnyű kezelhetőség és használat: 4 db AA elemmel működik (nem tartozék); könnyen kezelhető a tetején található kezelőpanelen keresztül; Biztonságos használatra tervezett zárkapcsoló. Szabványos 1/4"-es rögzítőmenet, kompatibilis az asztali alappal, klipszes konzollal, fali konzollal, háromlábú állvánnyal és sokféle konzollal különböző munkahelyekhez.
Prémium minőség:Kiváló minőségű fényforrás használata, amely hideg/magas hőmérsékletnek ellenáll, hosszú élettartammal és egyenletes megvilágítással. Az integrált öntési folyamatnak köszönhetően a műanyag borítású héj tartósabb és keményebb; IP54 besorolással por- és leesésálló.
Opcionális modell és konzol: 2 modell -- T13 piros gerendával, 15 m/49 láb működési hatótávolság; T14 zöld gerendával, 30m/98ft munkatávolság. Konzol opcionális -- mágneses L alakú konzollal vagy anélkül, a tartós műanyagból készült konzol vastag és kopásálló, falra szerelhető vagy fémfelületre felszívható.

Megjegyzés:
1. Az elemek behelyezése előtt győződjön meg arról, hogy a reteszelő kapcsoló zárt állapotban van. Kérjük, hogy a lézerszintező mozgatásakor vagy tárolásakor tartsa a zárkapcsolót lezárt állapotban.
2. Ne nézzen bele a sugárba, és ne világítson ember felé.
3. A méret és a szín kissé eltérhet a kézi mérés és az eltérő fényviszonyok miatt. Köszönöm a megértést.


Műszaki adatok:
Modell és gerenda színe: T13, piros/ T14, zöld (opcionális)
Konzol: konzollal/ konzol nélkül (opcionális)
Anyag: ABS
Hullámhossz: 630-670 nm (T13); 505-550 nm (T14)
Maximális teljesítmény: 1mW
Működési tartomány: 15m (T13); 30 m (T14)
Szintezési pontosság: 1,5 mm 5 méteres távolságban, 3 mm 10 m távolságban
Nyalábkibocsátási szög: 130°/ 100°
Szintezési/ Kompenzációs Tartomány: 4° ± 1°
IP-besorolás: IP54
Lézerosztály: Osztály Ⅱ
Üzemi hőmérséklet: -10 ~50 ℃
Tápegység: 4 * 1,5 V AA elem (nem tartozék)
Tételméret: 91 * 58 * 84 mm
Csomagméret:
konzollal: 13,5 * 12,5 * 7,8 cm
konzol nélkül:. 12,5 * 10,5 * 7,8 cm
Csomag súlya:
konzollal: 458 g
konzol nélkül: 364 g

Csomaglista:
1 * Lézer szintező
1 * Vászon táska
1 * Konzol (opcionális)

1 * Felhasználói útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére