Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
23.999 Ft

Kézi, 130 000 ford./perc sebességű, nagy teljesítményű porfúvó billentyűzettisztító eszköz USB-töltővel

Termékkód: E25197
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 240
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
23.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a sugárhajtású ventilátor egyszerű kialakítású, ésszerű felépítésű és nagy teljesítményű. A kefe nélküli egyenáramú, nagy sebességű motor hajtja, és a maximális kimeneti sebesség akár 130 000 ford/perc, ami akár 52 méter/másodpercig erős szélsebességet produkál, hosszú terhelés esetén nincs kiégés. 3 fokozatban állítható sebességfokozat, és a használati igénynek megfelelően állítható. Alkalmas széntűz fújására, ipari porfújásra, koromfújásra, billentyűzet tisztításra, autók és motorok tisztítására, autó középkonzol tisztítására, autó réstisztítására, lábtörlő morzsa tisztítására, piknik szeméttisztítására stb.

Jellemzők:
【Kompakt szerkezet】:
Vezeték nélküli kézi számítógép A ventilátor kicsi és kiváló, kompakt és könnyű, és könnyen hordozható, jobb használhatósággal és szélesebb alkalmazási forgatókönyvekkel, valamint szűk helyekre szabva.
【Prémium anyag】: Ez a ventilátor egyszerű kialakítású, ésszerű felépítésű és nagy teljesítményű. ABS-ből és szilikonból készült, tűz- és hőálló, kopás- és korrózióálló, hosszú élettartammal.
【Kefe nélküli motor és 130 000 ford./perc nagy sebesség】: A ventilátort egy kefe nélküli egyenáramú, nagy sebességű motor hajtja meg, erős teljesítménnyel, a maximális kimeneti sebesség akár 130 000 ford./perc, ami akár 52 méter/s erős szélsebességet produkál. , nincs kiégés hosszú terhelés esetén.
【3 sebességes vezérlés és fokozatmentesen változtatható sebesség】: 3 fokozatban állítható sebességfokozat, és a használati igény szerint állítható. Könnyen és kényelmesen kezelhető, nagymértékben javítva a tisztítási hatékonyságot.
【Többfunkciós kialakítás】: Ez egy sokoldalú tisztítóeszköz otthoni, autós és irodai használatra, alkalmas autó/otthon/iroda/varrat sarkok tisztítására, valamint különböző légpárnák gyors felfújására. 
【Beépített lítium akkumulátor】 : Beépített 2db 21700 nagy kapacitású lítium akkumulátor (egyetlen akkumulátor kapacitása 3000mAh), az elméleti időtartam (első fokozat) akár 4 óra, hosszabb élettartam.
【Széles alkalmazások】: Alkalmas széntűz fújására, ipari porfújásra, koromfújásra, billentyűzet tisztításra, autók és motorok tisztítására, autó középkonzol tisztítására, autó rések tisztítására, lábszőnyeg morzsa tisztítására, piknik szemét tisztítására stb.

Specifikációk:
Név: Fúvó ventilátor
Anyaga: műanyag+fém
Akkumulátor: 2 * 33C 3000mAh 21700 akkumulátor (tartozék)
Töltő interfész: USB
Töltési idő: 2,5h
Feszültség: 6-8,4V
Szélsebesség: 52 méter per másodperc, 130 000 fordulat percenként, a szél elérheti 16 fokozat 56m/s
Motor: nagy sebességű kefe nélküli motor
Áttétel: három fokozatban állítható
Felhasználás: porfúvás, égés, felfújható
Cikkméret: 143 * 93 * 39 mm
Tétel súlya: 306,8 g
Csomag mérete: 180 * 130 * 50 mm
Csomag súlya: 487 g

Csomagolási lista:
1 * Fúvóka ventilátor
1 * USB-kábel
1 * Irányelv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére