Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
11.999 Ft

Kézi digitális, 400 V feszültségmérés 200 kHz sávszélesség 2,5 MS/s Valós idejű mintavételezési sebesség 2,8 hüvelykes képernyő, többfunkciós oszcilloszkóp műszer (standard konfiguráció)

Termékkód: E24178-1
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 120
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
11.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a digitális oszcilloszkóp kompakt méretű, 2,8 hüvelykes színes kijelzővel, 2,5 MS/s valós idejű mintavételezési sebességgel, 200 kHz sávszélességgel, teljes trigger funkciókkal (egyszeri, normál, automatikus), mind periodikus analóg, mind nem az időszakos digitális jelek szabadon használhatók, támogatja a felfutó élű trigger mód és a lefutó élű trigger mód közötti váltást, támogatja ±400V feszültségjel mérését. Hullámforma mérési kijelzővel, különféle hullámformamérésekkel a napi szükségletek kielégítésére. 1KHz-es kalibrációs négyzethullámmal, egygombos automatikus beállítással és Type-C porttal támogatja a firmware frissítését és a töltést. Alkalmas közüzemi mérésekhez, barkácsolási tanuláshoz, autójavításhoz, háztartási gépek javításához, kutatáshoz és oktatáshoz, kültéri karbantartáshoz stb.

Jellemzők:
【Kompakt méret】:
Könnyű és hordozható, helytakarékos kialakításának köszönhetően munkavégzés közben is használható. Ez egy segédprogram-karbantartó és barkácseszköz a helyszíni hibakereséshez.
【Finom kidolgozás】: A nagy érzékenységű gombok könnyen használhatók, a Type-C port támogatja a firmware frissítését és a töltést, összecsukható tartó a kényelmes elhelyezéshez, sebességváltó gombok a beállítások szükség szerinti váltásához.
【2,8 hüvelykes digitális kijelző】: 320*240 felbontású színes kijelzővel, élénk színekkel és nagy kontraszttal, tisztán láthatja az adatokat. 
【Hatékony és pontos】:Többparaméteres mérés, az oszcilloszkóp valós idejű mintavételezési sebessége 2,5 MS/s, 200 kHz sávszélesség, teljes trigger funkciókkal (egyszeri, normál, automatikus), mind periodikus analóg, mind nem periodikus digitális jelek szabadon használhatók, támogatja a kapcsolót a felfutó élű trigger mód és a lefutó élű trigger mód között, támogatja a ± 400 V feszültségjel mérését.
【1KHz-es négyzethullámú kalibrálás】: 1KHz-es kalibrációs négyzethullámmal szállítjuk, egyszerű és kényelmes szondakalibrálás.
【Egygombos automatikus beállítás】: Hatékony egygombos AUTO funkcióval van felszerelve, amely a mért hullámformát unalmas beállítás nélkül jeleníti meg. Hullámforma mérési kijelzővel, különféle hullámformamérésekkel a napi szükségletek kielégítésére.
【Széles alkalmazások】:Intelligens égésgátló, többféle alkalomra alkalmazható, alkalmas közüzemi mérésekre, barkács tanulásra, autójavításra, háztartási gépek javítására, kutatásra és oktatásra, kültéri karbantartásra stb.

Leírás:
Név: Digitális oszcilloszkóp
Anyaga: műanyag
Típus
szabványos konfiguráció, magas konfiguráció (opcionális)
Akkumulátor: 1 * újratölthető 1000 mAh lítium akkumulátor (tartozék)
USB töltés: 5V/1A
Kijelző: 2,8 hüvelyk/PPI:320*240
Sávszélesség: 200KHz
Valós idejű mintavételi frekvencia: 2,5MS/s,
Függőleges érzékenység:Div 20V/Div (1-2-5 lépésekben)
Időalap tartományok: 10μs/Div-50s/Div (1-2-5 lépésekben)
Kalibrációs négyszöghullám frekvencia: 1K
Üzemi ciklus: 50%
Feszültségtartományok: X1:±40V (Vpp:80V); X10: ±400V (Vpp:800V)
Kioldó mód: automatikus/normál/egyes
Cikk méret: 99 * 68 * 20 mm
Tétel súlya: 100 g
Csomag méret:
Standard konfiguráció: 125 * 085 * 40 mm
Bővített konfiguráció: 210 * 150 * 50 mm
Csomag súlya:
Normál konfiguráció: 168 g / Bővített konfiguráció: 243 g

csomagolási lista (szabványos konfiguráció)
1 * digitális oszcilloszkóp
* C típusú kábel
1 * általános szonda
1 * 
Útmutató

VAGY csomagolási lista (magas konfiguráció):
1 * digitális oszcilloszkóp
* C típusú kábel
1 * Általános szonda

1 * P6100 magas nyomású próba
1 * Adapter
1 * Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére