Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
6.999 Ft

Kézi éghető gázszivárgás-érzékelő földgázkoncentráció-elemző hangfény-riasztó funkcióval - Fekete

Termékkód: E24081B
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 70
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
6.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez az éghető gázok szivárgásérzékelője nagy pontosságú érzékelőket alkalmaz, amelyek kényelmesek a felhasználók számára a különféle éghető gáztípusok biztonságos észleléséhez és teszteléséhez, könnyen kielégíthetők a különböző vizsgálati igények. Képes automatikusan hozzáigazítani a megfelelő színű háttérvilágítást és módosítani a koncentráció szimulációs sávot a mért koncentrációnak megfelelően, valamint zöld és piros háttérvilágítással az intuitívabb megjelenítés érdekében. Alacsony töltöttségjelző funkcióval. Széles körben használt, alkalmas vízmelegítő készülékek észlelésére, gázvezetékek észlelésére, ipari hulladékgázok észlelésére, gázvezetékek észlelésére, olajállomás üzemeltetésére, gázszivárgás észlelésére stb.

Jellemzők:
Kompakt méret: Hordozható gázérzékelő, kompakt ABS test, esés-és porálló
 , gyors reagálás, gyorsan észleli a szivárgást.
Nagy pontosságú érzékelők:Minőségi gázérzékeny félvezető érzékelővel, gyors reagálással és nagyon gyorsan reagál, pontosabb mérést tesz lehetővé.
LCD kijelző háttérvilágítással: 1,1 hüvelykes színes LCD kijelző háttérvilágítással, tiszta felbontással, tisztán láthatja az adatokat. Képes automatikusan hozzáigazítani a megfelelő színű háttérvilágítást és módosítani a koncentráció szimulációs sávot a mért koncentrációnak megfelelően, valamint zöld és piros háttérvilágítással az intuitívabb megjelenítés érdekében. 
Könnyen használható: Kényelmes a felhasználók számára, hogy biztonságosan észleljék és teszteljék a különböző típusú éghető gázokat, könnyen kielégíthetők a különböző vizsgálati igények.
Mérhető gáztípusok (részlista): Különféle gázok, metán, földgázok, etanol, gázok, propán, benzol, etilén-oxid, hexán, n-bután, acetilén kimutatására képes.
Állítható érzékenység: Magas és alacsony érzékenység állítható, először kiválaszthatja a nagy érzékenységet az általános tartományok érzékeléséhez, majd az alacsony érzékenységet a levegő szivárgási pontjának pontos meghatározásához.
Hang és fény riasztás: Hang- és fényjelzés, ha éghető gázok szivárgását észleli, a mérő sípol, a háttérvilágítás pirosra vált, és a koncentráció-szimulációs sáv növekszik.
Többfunkciós kialakítás: Alacsony töltöttségjelzővel, adattartással, automatikus kikapcsolással, be-/kikapcsolási teszttel és automatikus CLR törlés funkcióval.
Széleskörű alkalmazások: Alkalmas vízmelegítő készülékek észlelésére, gázvezetékek észlelésére, ipari hulladékgázok észlelésére, gázvezetékek észlelésére, olajállomás üzemeltetésére, gázszivárgás észlelésére stb

Műszaki adatok:
Név: Éghető gázok érzékelő
Anyaga: műanyag
Szín: fekete, fehér (opcionális)
Elem: 2 * 1,5 V AAA elem (nem tartozék)
Kijelző: színes LCD kijelző háttérvilágítással
Érzékelő: gázérzékeny félvezető érzékelő
Teszttartomány: 50-1000 PPM
Válaszérzékenység : <50PPM
Válaszidő: <500PPM kb 5s, >500PPM kb 2s
Gázok észlelése: éghető gázok
Tesztgázok (részleges lista): etanol, propanol, acetilén, ammónia, benzol, metán, alkán, propán, bután, epoxi-bután emulziós gázok benzin földgázok, festékhígító gázok
Felhasználási környezet: 0-50 ℃, 20-80% RH
Tárolási környezet: -10 ℃ - 60 ℃, 20-80% RH
Cikk mérete: 134,5 * 32,5 * 16 mm
Tétel súlya: 50 g
Csomag mérete: 145 * 40 * 20 mm
Csomagolás súlya: 70 g

Csomaglista:
1 * 
Gázérzékelő
1 * Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére