Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
20.999 Ft

Kézi gőztisztító 1050 W magas hőmérsékletű, túlnyomásos, 9 DB tartozékos hordozható többfunkciós gőzölővel konyhába, kanapéhoz, fürdőszobához,autóablakhoz - Piros

Termékkód: H46551EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 210
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
20.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【Kiváló minőség】 Prémium ABS anyagból készült, vegyi gőzök vagy maradványok nélkül, csak a tisztításhoz használjon gőzt.
【Felhasználóbarát kialakítás】 A tetején lévő biztonsági sapka és a fogantyún lévő biztonsági zár megóvja Önt a leforrázástól a biztonságos használat érdekében.
【Magas hőmérsékletű és nyomás alatti】 Az 1050 W-os nagy teljesítmény 135 ℃-os magas hőmérsékletet biztosít, a nyomású gőz akár 3,0 bar nyomásig hatékonyan távolítja el a makacs zsíros szennyeződéseket és a káros anyagokat. Automatikusan kikapcsol, ha a tartályból kifogy a víz.
【Nagy űrtartalom és gyors felfűtés】 A 350 ml-es víztartály kapacitása (200 ml-es vízzel való feltöltést javasolt) körülbelül 10 percig folyamatos gőzt biztosít anélkül, hogy gyakori vizet adna hozzá. Csak körülbelül 3 percre van szüksége ahhoz, hogy túlnyomásos forró gőzt gyorsan előállítson.
【Mélytisztítás】 Hosszabbító tömlő szűk helyekre és nehezen elérhető helyekre való bejutáshoz átmenő tisztításhoz. A 360°-ban forgatható fúvóka képes megtisztítani a holtfoltokat.
【Hordozható és kompakt】 A kézi kialakítás és a 2,8 m-es tápkábellel ellátott kompakt test megkönnyíti a nehezen elérhető területek tisztítását és a régiók közötti tisztítást.
【Széles alkalmazás】 A gőztisztító használható füstlámpafekete, mosógép, fal, padló, ablak, ajtó, kárpit stb. tisztítására, széles körben alkalmazható konyhában, fürdőszobában, bútorokban, autóban stb. 【9 tartozék】 9 darabot tartalmaz
. különféle tartozékok, főmotor / kefe / mérőpohár / meghosszabbított tömlő / súrolókefe / egyenes fúvóka / tisztítókendő fedél / tölcsér / ablaktörlő / hajlított permetező fúvóka, megfeleljen a különböző tisztítási igényeknek.

Specifikáció:
Modell: B-SC389A
Anyag: PP+ABS
Szín: piros fehér, kék fehér (opcionális)
Névleges feszültség: 110 V (US csatlakozó) / 220 V (UK csatlakozó) / 220 V (EU csatlakozó) / 220 V (AU csatlakozó)
Frekvencia:
50/60 Hz
Üzemi nyomás: 0,25 MPa
Fűtési idő: kb. 3 perc
gőzkimenet: 28 G/perc
Teljesítmény: 1050 W
gőznyomás: 3 bar
víztartály űrtartalom: 350 ml
Javasolt űrtartalom: 200 ml
Tápkábel hossza: 2,8 m
Tételméret: 25 * 23 * 14 cm
Cikksúlya:  1,25 kg

Csomagolási lista:
1 * Főmotor
1 * Kefefej
1 * Mérőpohár
1 * Meghosszabbított tömlő
1
* Súrolókefe
1 * Egyenes fúvóka
1 * Tisztítórongy fedél
1 * Tölcsér
1 * Ablaktörlő
1 * Hajlított szórófej
1 * Kézi

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére