Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
15.999 Ft

Kézi huzalcsupaszító szerszám 1-25 mm-es kábel elektromos hámozógép kézi forgattyús támasztékkal - Alumínium ötvözet

Termékkód: E24717-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 160
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
Változat
15.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a gép éles pengével és teljesen fém csapágyas huzalelőtoló kerékkel rendelkezik a sima és rendkívül hatékony huzalcsupaszítás érdekében. Emberi mérnöki kézi hajtókar tervezés, munkaerő-megtakarítás és sima, kényelmes működés. Várhatóan külső kézi hajtókar hajtja, de elektromos huzalcsupaszító géppé is átalakítható a huzalcsupaszító kapacitás növelése érdekében. Az otthoni vezeték és a műszaki kábel egyaránt alkalmazható, 1-25 mm átmérőjű vezetékre, amely gyorsan lecsupaszítható. Alkalmas kábelhuzalokhoz, optikai kábelekhez, többeres kábelekhez, csavart vezetékekhez, alumíniumhuzalokhoz, puha vezetékekhez, kemény vezetékekhez, rézhuzalokhoz, burkolt vezetékekhez és egyéb megfelelő méretű vezetékekhez.

Jellemzők:
【Könnyű csíkozógép】:
A gép törzse acél anyagból készült, nagy szilárdsággal és nagy keménységgel, hosszú élettartammal.
【Nagyon hatékony csíkozás】: Teljesen fém csapágyas huzaladagoló kerék, sima és stabil. Időt és erőfeszítést takaríthat meg, hatékony csupaszítás, gombkialakítás a csupaszítási tartományok egyszerű beállításához, az 1-25 mm-es csupaszítási tartományokkal.
【Élező penge】: A professzionális huzalcsupaszító gép nagy hatékonyságú keményfém pengét használ, kioltott és nagy keménységű, éles és kopásálló, kettős csapágyakkal, nagymértékben javítva a huzalcsupaszítás hatékonyságát, simább csupaszítási folyamatot. A penge cseréje pedig egyszerűbb.
【Rugalmas önadaptációs rugó】:Nyomásálló rugó, könnyen állítható a penge vágási mélysége, 1-6 négyzetes automatikus beállítás. A kézi csavarbeállítási kialakítás pedig precízebbé teszi a beállítási folyamatot. 
【Csúszásgátló huzalelőtolási mechanizmus】: A huzalelőtoló fogaskerék csúszásgátló kialakítása, a súrlódás jelentősen javult, szilárdan rögzített, sima működés, pontosabb huzalcsupaszítás. 
【Kézi hajtókar és elektromos fúróhajtás】: Emberi mérnöki kézi hajtókar tervezés, munkaerő-megtakarítás és sima, kényelmes működés. Várhatóan külső kézi hajtókar hajtja, de elektromos fúrógéphez is csatlakoztatható, hogy elektromos huzalcsupaszító géppé alakíthassák a huzalcsupaszító kapacitás növelése érdekében.
【Könnyen kezelhető】:A huzal elhelyezése után állítsa be a gombot, hogy a pengét a huzalhoz rögzítse, és húzza meg a huzalt, hogy elmozdítsa a huzaladagoló keréken. A csupaszítógépen való áthaladás után a huzal külső héja lecsupaszodik, és a mag eltávolítható. Többlyukú adagolólap, kényelmes különböző vastagságú kábelekhez.
【Széles alkalmazások】: Könnyű csupaszítás, alkalmas kábelhuzalokhoz, optikai kábelekhez, többeres kábelekhez, csavart vezetékekhez, alumíniumhuzalokhoz, puha vezetékekhez, kemény vezetékekhez, rézhuzalokhoz, burkolt vezetékekhez és más megfelelő méretű vezetékekhez.

Műszaki adatok:
Név: Huzalcsupaszító
Anyag: fém
Típus: vascsupaszító gép, alumíniumötvözet csupaszítógép (opcionális)
Csupaszítási tartományok: 1-25 mm
Csomagméret:
Vascsupaszító gép: 230 * 60 * 210 mm
Alumíniumötvözet-csupaszító gép: 280 * 60 * 220 mm
Csomag súlya:
Vascsupaszító gép: 1700g
Alumíniumötvözet csupaszító gép: 1630g

Csomagolási lista (vascsupaszító gép):
1 * Huzalcsupaszító gép
1 * Penge

VAGY

Csomagoló lista (alumíniumötvözet eltávolító gép):

1 * Huzalcsupaszító gép
1 * Penge

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére