Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
15.999 Ft

Kézi, vezeték nélküli elektromos forgó tisztítókefe 2 sebességgel, hosszabbítórúddal állítható 6 cserélhető kefefej

Termékkód: H47021
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 160
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
15.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Sok időt töltött a fürdőszoba takarításával minden héten? Küzdeni kell azokkal a makacs foltokkal, szappanhabokkal és habarcsokkal, amelyeket nehéz megtisztítani a padlón? Szenved a hátában és a térdében, mert lehajolt, hogy kitakarítsa a fürdőszobát? Hosszabbító rúddal és 6 cserélhető kefefejjel ellátott elektromos centrifugáló súrolónk minden probléma megoldásában segít.

Jellemzők:
【Elektromos spin súroló hosszabbító rúddal】 A kézi elektromos tisztító súroló ABS anyagból készült, ergonomikus kialakítású, nagyon könnyű és hordozható. Behúzható hosszabbító rúddal érkezik. Nem kell lehajolnia vagy letérdelnie a kád és a padló súrolásához. Nem kell mást tenned, mint megfogni, és elvégzi helyetted az összes takarítási munkát!
【Gyors és hatékony tisztítás】 A 2 fokozatban állítható forgási sebesség (alacsony és magas) támogatásával az elektromos tisztítókefe gyorsan és hatékonyan eltávolítja a makacs foltokat és szennyeződéseket, ami nemcsak a tisztítási időt takarítja meg, hanem gondoskodik a térd és hát. Jó segéd az otthoni takarításhoz.
【Rugalmas és vezeték nélküli használat】 A beépített 2000 mAh-s újratölthető akkumulátorral működő elektromos súrolót bármikor és bárhol használhatja a tápkábel húzása nélkül. Az elektromos tisztító súroló pedig hosszú ideig folyamatosan működhet, miután teljesen fel van töltve.
【6 cserélhető kefefej】 Az elektromos centrifuga súrolókészlet 6 cserélhető kefefejet tartalmaz, hogy megfeleljen a különböző tisztítási igényeknek. Kúpos kefefej az autó kerekeinek, sarkainak és más szűk helyek tisztítására szolgál; a kis és nagy lapos kefefejek sima felületek, például kemény padló, csempe és így tovább mosására szolgálnak; kerek kefefej kád, mosdó vagy WC tisztítására szolgál; A durvaszálas és szivacsos tisztítófejek ideálisak ablakok, karosszéria és egyéb sík felületek tisztítására vagy szárítására.
【Széles alkalmazások】 Ez az akkumulátoros elektromos centrifugálkefe kiválóan alkalmas kis helyiségek, például fürdőszoba, fürdőkád, konyha, szekrények, autó stb. tisztítására. Rengeteg időt és energiát takarít meg a napi takarításhoz.

Műszaki adatok:
Szín: fehér + szürke
Anyag: ABS
Forgási sebesség: 2 fokozat
Akkumulátor kapacitása: 2000 mAh

Csomagolási lista:
1 * Elektromos centrifuga
6 * Kefefej
1 * USB töltőkábel
1 * Felhasználói kézikönyv (angol és kínai)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére