Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
32.999 Ft

KONNWEI KW460 All System OBDⅡ szkenner diagnosztikai eszköz

Termékkód: K21998
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 330
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
32.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Az összes rendszer OBDⅡ szkenner képes diagnosztizálni az autó elektronikus vezérlőrendszerét, beleértve a hajtásláncot, az alvázat, a jármű karosszériáját, a légkondicionálót és más rendszereket. A funkciók, a menü és a kezelési lépés megegyezik az eredeti dekóderrel.
Más járművek esetében, amelyek nem helyettesítik a BENZ Mercedes sorozatot, de kompatibilisek az OBDII/EOBD protokollal, képes kiolvasni és törölni a motorhibakódokat, valamint kikapcsolni a motorhiba jelzőjét.
További 11 speciális funkció: karbantartási lámpa nullázása, fojtószelep illesztés, EPB elektronikus fékbetét akkumulátor illesztés, DPF ellenőrzés, DPF illesztés, regenerálás, SAS üzemanyag-befecskendező fúvóka programozás, fojtószelep illesztés, fényszóró beállítása, légrugós rendszer működése.
Alkalmas: A KW460 nemcsak a Mercedes Benz teljes rendszer-szkennerének helyettesítője, hanem a legtöbb 12 V-os, obdⅡ protokollal rendelkező autó motorszkennere is.
Könnyű használat: A KW460 könnyen kezelhető, és még a nem profik számára is könnyű elkezdeni, kiküszöbölve a fárasztó kezelési lépéseket és javítva a használat kényelmét.

Műszaki adatok:
Márka: KONNWEI
Típus: KW460
Tétel: Összes rendszer OBDⅡ szkenner
Anyaga: ABS
képernyő: 2,8 hüvelykes
Fő szín: Fekete
Méret: 19,9 * 10 * 3,5 cm
Csomag mérete: 25,5 * 18,5 * 7 cm
Csomag súlya: 710 g

Csomag
1* Összes rendszer OBDⅡ szkenner (csak az angol nyelvet támogatja)
1* OBDⅡ kábel
1* USB kábel
1* tárolótáska
1* Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére