KOSPET Optimus 2: A világ első okosórája 13MP-es, forgatható zseblámpás kamerával

Processzor
A dual-chippel rendelkező Helio P22 a KOSPET Optimus 2 okosórában, annak multimédiás és kommunikációs moduljaiban az adatok feldolgozásáért felelős processzorok. Az okosóra és az okostelefon közötti Bluetooth adatgyűjtését a szintén a rendszer részét képező PA2822 processzor jelenléte teszi lehetővé.

Kamera
Ez az okosóra 13 megapixeles, nagy teljesítményű kamerával van felszerelve, amely támogatja az autofókuszt és a 3,9-szeres veszteségmentes zoomot, és képes 1080P 30fps videó felvételére. Ez a világ első villanófényes kamera funkcióval ellátott okosórája. 


Android verzió
Az Optimus 2 a legújabb Android 10.7 operációs rendszerrel van felszerelve, és támogatja a Google-alkalmazások teljes körét, például a Google Play Store-t, a Google Térképet és a Google hangalapú keresést. 


Extrák
A Kospet Optimus 2 egyik fő fegyvere a beépített szoftver, amely akár 31 különböző sportmóddal rendelkezik, frissítve a korábbi 9 módot. Ezáltal egy lépéssel előrébb jár, mint a piacon lévő többi sportóra. A Kospet Optimus 2 egy továbbfejlesztett egészségfigyelő funkcióval egészül ki: Az Optimus (Kospet Optimus 1. verziója) csak a pulzusmérést támogatja, az Optimus 2 pedig a pulzus, az oxigén és az alvás monitorozását.


Következtetés
A Kospet Prime 2 Android 10, újratervezett minden rendszerinterakció és UL ikon, különböző interaktív speciális effektek és az Android Wearhez hasonló menüfelületek hozzáadásával. Ne feledje, hogy a banggood sok termékére, köztük a Kospet Prime 2-re is vannak nyári ajánlatai. Győződjön meg róla, hogy megragadja ezt a csodálatos okosórát, és élvezze a technológiát a csuklóján.

Az oldal tetejére