Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
3.999 Ft

KWS-V30 USB teljesítménymérő teszter 6 az 1-ben áramfeszültség kapacitás kikapcsolás memória funkcióval - Fehér

Termékkód: E24392W
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 40
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
3.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Utility USB teszter, intelligens frissítési chip, professzionális műszermintavétel, sokféle adat gyors azonosítása, pontosabb áramkörmérés, áttekinthető adatok, adattárolási funkcióval. IPS színes kijelző, 160 fokos látószög, áram, feszültség, időzítés, teljesítmény, kapacitás, elektromos mennyiség egy pillantással látható. a töltők kapacitásának energiamérése, a mobil teljesítmény, a töltőeszközök és a mobiltelefon áramának valós idejű monitorozása. Erős kompatibilitás, támogatja a 65W/120W-os szupervaku töltést, gyors töltésazonosítást és széleskörű kompatibilitást. Ez a termék automatikus memória funkcióval áramkimaradás és áramkimaradás esetén az adatok tárolása garantált, adattörlési funkcióval. 

Jellemzők:
USB teszter, intelligens frissítési chip, professzionális műszermintavétel, sokféle adat gyors azonosítása, pontosabb áramkörmérés, áttekinthető adatok, adattárolási funkcióval.
IPS színes kijelző, 160 fokos széles betekintési szög, a kijelző nagy fényereje, függetlenül attól, hogy melyik szögből élvezheti a színes, finom és természetes kijelzőt.
USB interfész, valós idejű monitorozás, 6 az 1-ben kijelző, áram, feszültség, időzítés, teljesítmény, kapacitás, elektromos mennyiség egy pillantással látható, intelligens memória töltési kapacitás.
Különféle adatmegjelenítők a különféle tesztelési igények kielégítésére, tökéletesek az Ön 3C-eszközeihez.
Támogatja a töltők, a mobil teljesítmény és a töltőeszközök kapacitás-energia mérését és a mobiltelefon áramának valós idejű monitorozását.
Erős kompatibilitás, támogatja a 65W/120W-os szupervaku töltést, gyors töltésazonosítást és széleskörű kompatibilitást.
Ez a termék automatikus memória funkcióval áramkimaradás és áramkimaradás esetén az adatok tárolása garantált, adattörlési funkcióval. Áramszünet után csak a 30 másodperc után felhasznált adatok rögzíthetők, áramkimaradás után a 30 másodpercen belüli adatok nem tárolhatók.

Műszaki adatok:
Név: Tesztmérő
Anyaga: műanyag+fém
Szín: fekete, fehér (opcionális)
Feszültség: 4-30VDC
Áram: 0-6,5A
Minimális tesztáram: 0,02A
Időzítési funkció: 0-999 óra
Teljesítmény: 0-195W
MAh: 0 -99999mAh
Wattóra: 0-999WH
Elemméret: 60 * 26 * 13 mm
Csomag súlya: 25 g
Csomag mérete: 63 * 15 * 30 mm
Csomag súlya: 30 g

Csomagolási lista:
1 * Tesztmérő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére