Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
6.999 Ft

LCD háttérvilágítású kijelző Digitális fali fém érzékelő fa, csapkereső AC kábel szkenner Öt szkennelési mód kapcsolható

Termékkód: E25221
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 70
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
6.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a digitális fali érzékelő nagy érzékelési pontossággal, széles körű alkalmazási lehetőséggel rendelkezik. 5 munkamóddal rendelkezik, az észlelni kívánt objektumnak megfelelően kiválaszthatja a megfelelő üzemmódot. LCD kijelző háttérvilágítással. Ez a termék gyorsan megtalálja a fa-, fém- és AC vezetékeket a ház falai, padlója és mennyezete mögött. Ha fémet észlel, jelezheti, hogy a fém mágneses fém-e. A több színteret igénylő alkalmazások, legyen az ipari vagy háztartási felhasználás, könnyen megbirkózni. Alkalmas lakásdekorációhoz és felújításhoz, faldekoráció telepítéséhez, berendezések telepítéséhez és karbantartásához stb.

Jellemzők:
【Multifunkcionális kialakítás】:
Ez a termék képes érzékelni a csapokat, a fémet és az árnyékolatlan AC feszültség alatt álló vezetéket. Ha fémet észlel, jelezheti, hogy a fém mágneses fém-e. Működik léceken, tapétákon, fapadlón, akusztikus mennyezeten, festett falakon stb. Elkerüli a veszélyeket TV-k, szekrények, garázspolcok és egyebek felszerelésekor. 
【LCD-kijelző】: Háttérvilágítású LCD-kijelző, amikor a szkenner közeledik a csaphoz, az LCD-jelző sávja megemelkedik, és a százalékos arány nő. Ha egy csap közepe található, az LCD-n megjelenik a teljes jelzősáv, és a hangjelzés folyamatosan szól. Jelzősávval, középső jelzéssel, fémmélység jelzéssel és egyéb funkciókkal.
【5 munkamódos tervezés】: Ezt a terméket 5 üzemmóddal tervezték, kiválaszthatja az üzemmódot 1/2" stud scan mód, 1" stud scan mód, 1 1/2" stud scan mód, fém mód és AC mód között az észlelni kívánt objektumtól függően. 
【3 Stud Scan mód】: A 1/2"-es csapszkennelési mód akár 13 mm mély fa- vagy fémcsapokat is észlel. Az 1"-es csapszkennelési mód akár 25 mm mély fa- vagy fémcsavarokat is észlel. Az 1 1/2"-es szegecskés szkennelési mód akár 38 mm mély fa- vagy fémcsavarokat is észlel.
【Metal Scan Mode】: Főleg acélrudak, fém gerincek, fémcsövek stb. észlelésére használják a falakban. A mágneses fém érzékelése akár 80 mm-es (3,2 hüvelyk) (15 mm átmérőjű horganyzott acélcső) is lehet. 60 mm-ig (13 mm átmérőjű rézcső) képes érzékelni a nem mágneses fémeket.
【AC szkennelési mód】: Főleg feszültség alatt lévő (AC) vezetékek észlelésére használják a falban. Érzékeli az árnyékolatlan AC feszültség alatt álló vezetéket 51 mm (2 hüvelyk) mélységig. Az AC scan mód pedig interaktív kalibrációval rendelkezik. 
【Könnyen használható】: Mozgassa a tesztert a kívánt felületen, hogy észlelje a SZÉGEKET, fémet, betonacélt, csövet, AC vezetéket stb., és balról jobbra szkennelheti az objektumot.
【Széles alkalmazások】: Könnyen megbirkózik az ipari és háztartási felhasználású, több színtérrel rendelkező alkalmazásoknál. Alkalmas lakásdekorációhoz és felújításhoz, faldekoráció beszereléséhez, készülékek beszereléséhez és karbantartásához stb.

Megjegyzés: 
Ez a szegkereső csak száraz belső falakon használható.
Az érzékelés mélysége és pontossága a nedvességtől, az anyagtartalomtól, a falszerkezettől és a festéktől függően változhat.
Ez a csapkereső nem alkalmas olyan anyagok beolvasására, mint: kerámia padlólap, szőnyeg és párnázat, léc és vakolatfalak, fóliával borított szigetelőlemez, üveg vagy bármilyen más sűrű anyag.

Műszaki adatok:
Név: Fali fémdetektor
Anyaga: ABS
elem: 1 * 9V 6F22 elem (nem tartozék)
Működési áram: <50ma
Lekapcsolási áram: <10UA
Automatikus leállítási idő: 3 perc
Cikkméret: 145 * 60 * 30mm
Csomag méret: 165 * 74 * 40 mm
Csomag súlya: 158 g

Csomagolási lista:
1 * Fali fémdetektor
1 * Irányelv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére