Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
8.999 Ft

LED-es újratölthető fejlámpás zseblámpa mozgásérzékelővel szabadtéri kempingezéshez, túrázáshoz, horgászathoz, futáshoz (2db)

Termékkód: LMY00025
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 90
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
8.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A kültéri LED-es fejlámpát úgy tervezték, hogy megfeleljen a szabadtéri kempingezés minden igényének. Sokoldalú világítási módjaival, intelligens mozgásérzékelésével, hosszú élettartamával és számos védelmi funkciójával ez a fejlámpa tökéletes társ a szabadtéri kalandokhoz.

Jellemzők:
Sokoldalú világítási módok: A reflektorral és nagy fényerejű oldalsó lámpával felszerelt fényszóró többféle világítási módot kínál, hogy megfeleljen az Ön különböző igényeinek.
Intelligens mozgásérzékelés: Az intelligens mozgásérzékelő funkciónak köszönhetően egyszerű kézmozdulatokkal vezérelheti a fényszórót. Az érzékelési távolság körülbelül 200 mm.
Hosszú állóképesség:A beépített 600 mAh-s újratölthető akkumulátor hosszú élettartamot biztosít. Az alacsony energiafogyasztásnak és az akkumulátorjelző lámpának köszönhetően könnyedén, valós időben követheti nyomon az akkumulátor állapotát.
Többféle védelem: Ez a fényszóró különféle védelmi funkciókkal van felszerelve, beleértve a túltöltés elleni védelmet, a túláram elleni védelmet, a rövidzárlat elleni védelmet, a túlfeszültség elleni védelmet stb., amelyek biztosítják a biztonságot és a megbízható használatot.
Megbízható minőség: Kiváló minőségű TPU-ból és műanyagokból készült, ez a fényszóró tartós és könnyű. Ergonomikus kialakítása kényelmes viseletet biztosít hosszabb viselés közben is.
Vízálló kivitel:Vízálló felépítésének köszönhetően ez a fényszóró ellenáll a szélnek, az esőnek és más zord időjárási viszonyoknak. Alkalmas olyan tevékenységekhez, mint az éjszakai futás, túrázás, kempingezés, horgászat és vészhelyzeti javítások.

Műszaki adatok:
Szín: Fekete
Anyag: TPU + ABS + PC
Mennyiség: 2 DB
Feszültség: 5V/0,5A
Akkumulátor: Beépített 600mAh lítium akkumulátor
Tétel méret (mindegyik): 310 * 32 * 31mm
Súly (egyenként): 101,8 g
Csomag mérete: 100 * 90 * 75 mm
Csomag súlya: 228 g

Csomagolási lista:
2 * LED fejlámpa
2 * USB-kábel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére