Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
588.999 Ft

MR.CARVE M1 Pro lézergravírozó asztali jelölő és gravírozó gép forgó rögzítéssel és hengerrel

Termékkód: OS6737EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 5890
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
588.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
▶ Gyorsabb és precízebb lézeres jelölő: Akár 10 000 mm/s faragási sebesség, mindössze 13 másodpercet kell fordítani a 7x3,5 cm-es alumíniumötvözet névtábla megfaragására, míg más jelölőgépek ugyanazt az anyagot 1 perc 15 másodpercig faragják. A tökéletes jelölőgép az ipari termelés bármely színterén használható.
▶ Továbbfejlesztett dizájn: M1 Pro engraver támogatás forgó tengellyel és forgó rögzítőelemekkel hengeres tárgyak faragásához, tökéletes gyűrűkhöz, baseball ütőhöz, bögréhez stb. ▶ Nagy teljesítmény: Használjon infravörös
lézert, amely nagyon erős irányíthatósággal rendelkezik, tárgyak gravírozásához a teljesítmény méretével és a gravírozási sebességgel igazítva a legideálisabb jelölési pontosság elérése érdekében, teljes mértékben megfelel a piaci termékfelület jelölési követelményeinek. Alkalmas barkácskészítéshez és ipari termeléshez.
▶ Hordozható lézergép: Az M1 pro lézergép súlya mindössze 6,26 kg, sokkal könnyebb, mint a többi gravírozóé, és a térfogata megegyezik a laptopéval, könnyen szállítható az irodába, otthonra és stúdióba stb. ▶ Különféle anyagok támogatása:
Elérhető faragni fémből és nem fémből (fém kisállat márka, fém medál, rozsdamentes acél vízforraló, műanyag gombok, PVC cső, műanyag héj, akril tányér, bőr pénztárca és boroskancsó, fém U lemez, galvanizált fém, rozsdamentes acél anyag. ▶
Batch & Nagy objektumok faragása: Kettős piros lámpás pozicionálással támogatja a kötegelt faragást egyetlen alkalommal a paraméterek beállításához. Tervezze meg a 180°-ban elforgatható lencsetartót, hogy bármilyen mintát faraghasson egy nagy tárgyba, például poggyászba, így korlátlan a létrehozása.

Specifikáció:
Modell
M1 PRO
Márka: MR CARVE
Termék mérete: L 300mm x SZ 200mm x H 320mm
Faragás sebesség: 10000mm/s
Hullámhossz: 1064nm
Hőmérséklet: -10°C~65°C
Hűtési mód: Beépített ventilátor
Pontosság: ≤0,001mm

Normál gravírozási terület: 70x70 mm
Támogatott rendszer: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Windows 11 / XP
Alkalmazás: Számítógépes gravírozó szoftver
Teljesítmény: 300 W
Vezeték szélesség: 0,001 - 0,05 mm
Csomag méret: 455 x 170 x 520 mm
Csomag súlya: 9,4 kg

Csomaglista:
1 x M1 Pro lézeres jelölőgép készlet

1 x forgó rögzítő

1 x forgó görgő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére