Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
18.999 Ft

Multifunkcionális 21 V-os elektromos fúró 2 sebességfokozatú, fokozatmentes fordulatszám szabályozás Forgásmódok Beállítás 25 forgatónyomaték - 2 akkumulátor

Termékkód: E24186EU-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 190
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
18.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Az elektromos fúró fém és műanyag házzal rendelkezik, gumibevonattal a hosszú élettartam és a fokozott megbízhatóság érdekében. A teljesen fémből készült fogaskerekek és csapágyak magas széntartalmú acélból készülnek, és a maximális pontosság és stabilitás érdekében edzettek és edzettek. Többfunkciós kialakítás, előre és hátra forgásirány állítható, kioldózár funkcióval, könnyen szétszerelhető és összeszerelhető. Ergonomikus csúszásgátló fogantyú kialakítás, könnyen megfogható és kényelmes kézi tapintással, praktikus és munkatakarékos. Alkalmas építkezési polcokhoz, karbantartáshoz, famegmunkáláshoz stb. LED-es munkafénnyel, sötét környezetben is megvilágít. Széleskörű alkalmazások, alkalmas építkezési polcokhoz, karbantartáshoz, famegmunkáláshoz stb.

Jellemzők:
【Prémium anyag】:
Fém és műanyag ház gumi bevonattal a hosszú élettartam és a fokozott megbízhatóság érdekében. A teljesen fémből készült fogaskerekek és csapágyak magas széntartalmú acélból készülnek, és a maximális pontosság és stabilitás érdekében edzettek és edzettek.
【Kefemotor】: kefemotort, gyors indítást, időben történő fékezést, egyenletes sebességszabályozást széles tartományban, viszonylag könnyen vezérelhető az áramkört és így tovább.
【Két sebességszabályozási mód】: Kétféle sebességszabályozási mód létezik, 2 fokozatban állítható sebességfokozat és fokozatmentes sebességbeállítás a kívánt sebesség eléréséhez. Fokozatmentes sebességváltó kapcsolóval felszerelt, könnyen beállítható a sebesség az Ön igényei szerint. A munkasebesség változtatásához egyszerűen növelje vagy csökkentse a kioldó nyomását, minél nagyobb a hozzáadott nyomás, annál nagyobb a sebesség.
【Forgatási módok beállítása és biztonsági zár】: A vezérlőkapcsolónak három állása van: előre, hátra és reteszelve. A reteszelő mechanizmus lehetővé teszi, hogy a vezérlőkapcsoló teljesen leállítsa a motort használat előtt.
【Kényelmes fogantyú】: Ergonomikus, puha, gumírozott csúszásgátló fogantyú, könnyen megfogható és kényelmes fogantyú, praktikus és munkatakarékos. 
【LED jelzőfény】: Beépített LED-es munkalámpa, automatikusan kinyílik, ha megnyomja a ravaszt, és megvilágítást biztosít sötét helyeken, kényelmesebben használható.
【Finom hőelvezetés】: Fenntartott több szellőző hűtőnyílás, hatékony hőelvezetés, nem lesz meleg hosszú ideig.
【Újratölthető lítium akkumulátor】:Nagy kapacitású lítium akkumulátort alkalmaz túláram-, túlfeszültség-, túltöltés-, túlkisülés- és túlmelegedés elleni védelemmel. 
【Széles alkalmazások】: Alkalmas építési dekorációhoz, bútorok beszereléséhez és karbantartásához, barkácsoláshoz famegmunkáláshoz stb.

Műszaki adatok:
Név: Elektromos fúrókészlet
Anyaga: fém+műanyag
Akkumulátor: 1 db akkumulátor, 2 db elem (opcionális)
1 db akkumulátor: 1 * 21V, 1200 mAh lítium akkumulátor (tartozék)
2db akkumulátor: 2 * 21 V, 1200 mAh lítium akkumulátor (tartozék)
Cikk mérete:
Host: 195 * 58 * 185 mm
Akkumulátorral szerelve: 195 * 76 * 220 mm
Tétel súlya:
1db akkumulátor: 1104g
2db akkumulátor: 1332g
Csomag 
mérete: 240 * 210 * 100mm
Csomag súlya:
1db akkumulátor: 1268g
2db akkumulátor: 1495g

Csomagolási lista (1db akkumulátor):
1 * Elektromos fúró
1 * Akkumulátor
1 * Akkumulátor adapter
1 * Iránymutatás

VAGY

Csomagolási lista (2db elem):
1 * Elektromos fúró
2 * Akkumulátor
1 * Akkumulátor adapter
1 * Iránymutatás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére