Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 

N-One tablet gamingre

N-One tablet gamingre

A gaming célra választott tabletek népszerűsége érthető okokból növekszik folyamatosan. Egy telefonhoz képest jóval kényelmesebben, nagyobb kijelzőn és nagyobb ikonokkal tudunk játszani. Könnyebben tudjuk kiszúrni az ellenfeleket és a célzás is pontosabb lesz majd. Erre a célra ideális választás lehet an N-One tablet, melynek technikai paraméterei és könnyű használata is ideális választássá teszi majd. De nézzük is, hogy mit érdemes tudni róla.

Kezdjük a csomagolással, amelynek minimalista kinézete igazán megnyerő. A doboz a tableten kívül számos tartozékot ad, többek között a tablet leírását, töltőkábelt és adaptert. A tablet kis súlyú, 525 grammos, azonban viszonylag vastag kialakítású, amely már az első pillanatban szembetűnik. Kellemes fogású, ideális szélességű kerettel rendelkezik. A tablet oldalán fém keretet találunk, kivéve a kezelőgombokkal ellátott oldalán. A tablet oldalán találhatjuk a ki- és bekapcsoló gombot, a hangerő szabályozó gombokat, valamint egy USB-C csatlakozót és a kétoldalon elhelyezett két-két hangszórót is. A hátoldalon találjuk az erősebb kamerákat, azaz egy 20 és egy 2 megapixeles szenzort. Emellett azonban elöl is ellátták egy 8 megapixeles szenzorral. Annak ellenére, hogy a tabletet használók talán ritkábban élvezik ki ezen előnyöket, azért mégis érdemes tudni.

A kinézete után térjünk rá a technikai paraméterekre, hiszen ezek lesznek majd a választás során figyelembe vett szempontok. 11” IPS in-cell kapacitív kijelzője 1200x2000 pixel felbontással rendelkezik. Fényereje és színlefedettsége teljesen elfogadható, valamint méretéhez képest pixelsűrűsége is megfelelő. Ezen paraméterei miatt nem csak médiatartalmakhoz, hanem még játékokhoz is ideális választás. A tablet nyolcmagos processzorral, 8 GB rammal és 128 GB belső tárhellyel lett ellátva. Emellett dual SIM kialakítása, az 5.2 Bluetooth, valamint a 2.4G és 5G wifi mind-mind fontos előnyei az eszköznek. Android 13 került feltelepítésre, amely könnyen kezelhető, a különböző applikációkat gyorsan nyitja meg. 8600 mAh-es akkumulátora átlagos használat mellett akár egy hétig is bírja majd, amely nagyszerű teljesítmény. Azonban még egész napos használat mellett sem könnyű teljesen lemeríteni, szinte állandó játék mellett is 8-10 órát gond nélkül kibír majd.

A tablet tesztelésekor érthető okokból a játékok futtatásán van a hangsúly. A különböző játékok mind-mind megfelelően futottak, legyen szó a gyorsaságot igénylő játékoktól kezdve a grafikát előtérbe helyező játékokig. Végezetül, a hangtesztre is fontos kitérni, hiszen a médiatartalmak lejátszása bizony sokak számára kiemelt szempont. Hangzása tiszta és viszonylag erős, tehát ilyen szempontból is nagyszerű választás lehet.

Összességében elmondhatjuk, hogy az N-One NPad X ideális társ lehet mindennapi használat mellett médiatartalmak fogyasztására, filmnézésre, valamint elsődlegesen gaming célra is. Nagyméretű és éles kijelzője, tiszta hangzása, valamint gyorsasága mindenképpen jó élményt eredményez majd.

Tartalomhoz tartozó címkék: táblagép
Az oldal tetejére