Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
28.999 Ft

Nagy pontosságú LCD digitális autófólia/festékbevonat vastagságmérő pont nullázással és gyári kalibrálási funkcióval

Termékkód: E25485
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 290
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
28.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A teszter a bevonat- és festékvastagság roncsolásmentes, gyors és pontos mérésére szolgál. Mágneses hordozókon nem mágneses és szigetelő bevonatok, nem mágneses, de vezetőképes hordozókon szigetelő bevonatok vastagságának mérésére szolgál. Az anyagfelület elengedhetetlen berendezése, széles körben használják a feldolgozóiparban, a fémfeldolgozó iparban, a vegyiparban, a kereskedelmi ellenőrzésekben stb. Laboratóriumban, műhelyben és kívül is stabilan működik.

Jellemzők:
【Gyönyörű megjelenés】: A technológiával készült matt anyag egyszerű és ellenáll a szennyeződéseknek, homorú csúszásgátló barázdák a sima fogásért, a gumigombos kialakítás pedig a kényelmes kézfogásért.
【Nagy pontosságú szonda】: A nagy pontosságú szonda nagy sebességű mérési kialakítást alkalmaz, a maximális mérési vastagság 3000 μm/0 ~ 118 mil (μm és mil állítható), szélesebb mérési hatókörrel és több alkalmazással területeken.
【Színes LCD-képernyő】: Digitális LCD-kijelző, támogatja a maximális érték, a különbségi érték, a felső határ, az alsó határ, az átlagérték és a minimális érték megjelenítését, tiszta kijelző és könnyen olvasható.
【Testreszabott riasztási küszöb】: Támogatja a testreszabott riasztási küszöbértékeket, saját maga állíthatja be a felső/alsó riasztási értéket, és a kötegelt tesztelés hatékonyabb.
【Vas-, alumínium-, cink- és fémgitt észlelése】: A műszer automatikusan azonosítja a hordozók típusát, megjelenítve a "vas" (mágneses fémanyag), a "nem vas" (nem mágneses fémanyag) vagy a "vas + cink" feliratot. " (mágneses fém anyag horganyzott réteggel). Támogassa a fémgitt észlelését, kényelmesebb az autóellenőrzés.
【Nem fémes vagy hatótávolságon túli felszólítás】: Ha a vizsgálandó próbadarab nem fémes hordozó, vagy a bevonat vastagsága meghaladja a vizsgálati tartományt, a műszer nemfémes vagy hatótávolságon túli értéket jelenít meg.
【Adattárolás és előzmények rögzítése】: Az adattárolási funkcióval legfeljebb 10 csoport menthető, mindegyik 8 adatból álló csoport, és a különböző aritmetikai eredményeken belüli minden adatcsoport alul jelenik meg. Az előzmények funkcióval az adatok bármikor elérhetők/törölhetők.
【Több kalibrációs mód】: A műszer 3 kalibrációs móddal van konfigurálva, nullázási kalibrációval, pontkalibrációval és a gyári kalibráció visszaállításával. A mérési pontosság javítása érdekében javasolt a műszer kalibrálása a nagyobb pontosság érdekében.
【Kettős színű téma】: Két témaszín választható, kiválaszthatja kedvenc témáját ízlése szerint. Az élénk szín nappali, a sötét szín pedig éjszakai használatra készült, hatékonyan védve a szemet.
【Újratölthető lítium akkumulátor】: Beépített 320 mAh-s lítium akkumulátor, univerzális C típusú interfész, nem tesz különbséget az elülső és a hátsó rész között, valamint gondtalan akkumulátor-élettartam.
【Széles alkalmazások】: Ez a műszer szükséges mérőeszköz az anyagfelület-kezelési projektekhez, használható a nem mágneses és szigetelő bevonatok vastagságának mérésére mágneses hordozókon, valamint a szigetelő bevonatok vastagságának mérésére nem mágneses, de vezetőképes hordozókon. Széles körben használható autógyártásban, fémfeldolgozásban, ipari gyártásban, használt autók piacán stb.

Műszaki adatok:
Név: Vastagságmérő
Anyaga: műanyag
Akkumulátor: 1 * beépített 320 mAh lítium akkumulátor (tartozék)
Mérési tartományok: 0-3000μm, 0-118 mil
Felbontás: 0,1 μm (0-99,9 μm), 1 μm (100-3000 μm) vagy 0,01 mil (0-9,99 mil), 0,1 mil (10-99,9 mil), 1 mil (≥ 100 mil)
Minimális mérési terület: 6*6mm
A legvékonyabb aljzat vastagsága: 0,4 mm
Minimális konvex felületi rádiusz: 5 mm
Minimális homorú felületi rádiusz: 5 mm
Automatikus kikapcsolás: alapértelmezett 5 perc
Használati környezet: -20 ℃ és 40 ℃ között; 20%-90% relatív páratartalom
Mérési pontosság: 0-1000μm: ±(3%+1μm) vagy ±(3%+0,04mil); ≥1000μm: ±(5%+1μm) vagy ±(5%+0,04mil)
Kalibrálási módszer: Nullázási kalibráció; Pontkalibrálás; Kalibráció visszaállítása
A cikk mérete: 120 * 55 * 23 mm
Csomag mérete: 150 * 100 * 50 mm
Csomag súlya: 222g

Csomagolási lista:
1 * Vastagságmérő
1 * Alumínium hordozó
1 * Vas szubsztrát
5 * Kalibráló fóliák
1 * Tárolótáska
1 * C típusú kábel
1 * Iránymutatás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére