Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
4.999 Ft

Napenergiával működő poloskazár lámpa

Termékkód: H40570
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 50
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
4.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Leírás:
A napenergiával működő LED-lámpáknak kétféle fényszíne van, fehér és lila. A lila fény hatékonyan elpusztítja a repülő rovarokat, megvédi családját a bosszantó szúnyogoktól, rovarcsípésektől. Az élénk fehér fényű dekoráció éjszaka.

Jellemzők:
[Rovarirtás] A poloskazár ultraibolya izzót használ, amely az összes bosszantó repülő rovart a légyzárba vonzza, a nagyfeszültségű rácsok pedig azonnal áramütést okoznak a szúnyogoknak.
[Biztonságos és környezetbarát] Nem vakító, nincs vegyszer, nincs szag és mérgező, 100%-ban biztonságos gyermekek, terhes nők és háziállatok számára.
[Polysilicon Solar Panel]Nagy fénykonverziós arányú napelem 600 mAh-s Ni-MH akkumulátorral, akár 8-10 órán keresztül működik napfény hatására történő teljes feltöltést követően.
[Könnyen felszerelhető] Közvetlenül a földbe illeszthető, nincs töltés, nincs szükség kábelezésre. A jobb töltés érdekében a napfényt a napfény felé helyezze el.
[Vízálló]A vízállóság és a kiváló minőségű ABS váz lehetővé teszi, hogy jól és biztonságosan működjenek különböző időjárási körülmények között, valamint magas hőmérsékletnek ellenállnak.

Műszaki adatok:
Anyag: ABS
LED fényforrás: lila fény, fehér fény (kapcsolható)
Napelem: 2V, 40mA poliszilícium
Akkumulátor: 1,2V, 600mAh Ni-MH
Vízállóság: IP65
Működési idő: 8-10 óra
Töltési idő: 6-8 óra
Alkalom: Udvar, Kert, Kemping
Csomag mérete: 33*10*8cm
Csomag súlya: 200g

Csomaglista:
1 * LED poloskazár
1 * Tartozékok rész

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére