Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
27.999 Ft

Napenergiával töltő, automatikus fényerő-szabályozó hegesztőmaszk 130 ℃ magas hőmérsékletnek ellenálló, nagy nézetű True Color arcmaszk ívhegesztéshez, csiszoló vágáshoz

Termékkód: E24213
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 280
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
27.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A rossz minőségű és nem hatékony hegesztő maszkok nem védenek, és az íves fém salak, szikrák és könnyű fröccsenések leválhatják a bőrt és irritálhatják a szemet, ami szemek megjelenését okozhatja. Ez a hegesztő arcmaszk ejtésgátló polipropilén anyagból készült, erős szívóssággal és ütésállósággal. Nagyobb tisztasággal panorámás, valódi színű, nagy látómezőt biztosít, kényelmesebbé teszi a hegesztést. 130℃ hőszigetelő arcmaszk, magas hőmérsékletnek ellenálló, amely blokkolja az ívfényt, infravörös fényt, ultraibolya és egyéb káros fényeket, valamint blokkolja a hegesztési salakot, elkerüli a magas hőmérsékletű égési sérüléseket, védi az arcot és búcsút mond az ívfény veszélyeinek. 4 indukciós szonda kialakítása az érzékenyebb használat érdekében, több szöghez alkalmazkodik, így mind a visszatekintő, mind a lefelé irányuló hegesztés könnyen megvalósítható.

Jellemzők:
【Prémium anyag】:
Polipropilén anyagból készült, erős szívósság, leejtésgátló, ütésálló, nagy szívósság, fröccsenésgátló, nem deformálódik. 
【True Color Visual Field】: PQP intelligens fényváltó hegesztő arcmaszk, valódi színű nagy képernyő, visszaállítja a valós jelenetet, tisztábban lát, kicsi a szem megterhelése, alkalmazkodik a finom működéshez, hogy elkerülje az ívhegesztés során keletkező tükröződések ártását.
【Többállású beállítás】: Támogatja a fényerő beállítását, a késleltetés beállítását, az érzékenység beállítását, az 5-9 és 9-13 kettős köszörülési fokozat beállítását.
【4 indukciós szonda kialakítása】: 4 indukciós szondával tervezték az érzékenyebb használat érdekében, több szöghez alkalmazkodik, így a hegesztés is könnyen megvalósítható.
【Hőszigetelő arcmaszk】:130 ℃ magas hőmérsékleten ellenálló arcmaszk, széles alkalmazási lehetőséggel, blokkolja az ívfényt, infravörös fényt, ultraibolya és egyéb káros fényeket, valamint blokkolja a hegesztési salakokat, elkerüli a magas hőmérsékletű égési sérüléseket, védi az arcot és búcsút mond az ívfény veszélyeinek.
【Automatikus fénycsere】: Mély védelem, búcsút int mindenféle hegesztési betegségnek, azonnali automatikus fényváltás, rögzíti a hegesztési fényt, amikor a fényváltó képernyő automatikusan elsötétül, hogy elérje a szemvédelem hatását.
【150°-os megfordítás】: Szabadon 150 fokkal fel-le billenthető, kényelmes és hatékony munkavégzés, felfelé fordítható hegesztési hézagokhoz vagy hosszú használathoz.
【Kényelmes viselet】:Fogaskerék-beállító gomb kialakítása, forgatással állítsa be a fejpánt szorosságát. Vastag szivacs kialakítás, védi a homlokát, nem fog túl szorosan, emellett izzadságelnyelő és csúszásgátló hatással is rendelkezik. Kényelmesebb viselet, és hosszú viselés után sem érzi magát fáradtnak, alkalmazkodjon a különféle fejformákhoz.
【Tápellátás】: Beépített 250 mAh-s CR2032 akkumulátor, napelemes töltési kialakítás, energiatakarékos és környezetvédelem, gazdaságos és nagy megbízhatóság.

Műszaki adatok:
Név: Hegesztő álarc
Anyaga: PP
Akkumulátor: 1 * 250 mAh CR2032 akkumulátor (tartozék)
Képernyőméret: 100 * 97 mm / 3,94 * 3,82 hüvelyk
Tétel méret: 320 * 190 mm
Tétel súlya: 547 g
Csomag mérete: 250 * 250 * 250 mm
Csomag súlya: 800 g

Csomagolási lista:
1 * Hegesztő maszk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére