Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
55.999 Ft

ORTUR hordozható lézeres vágó alumínium munkaasztal teljesen fém platform 448x400mm

Termékkód: OS6608
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 560
Nem értékelt
Gyártó: ORTUR
Szín
55.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
▶ Vastag teljesen fém szerkezet: Teljesen fém szerkezet, nagy pontosságú CNC feldolgozás, nagy síkság, erős szerkezet, nem könnyű deformálni, nem könnyű eltolni.
▶ Gyors hőelvezetés: A méhsejt mérete tudományosan van kiszámítva, ami miatt a faragó tárgy gyors hőelvezetést kaphat a faragási folyamat során, és a vágóél finomabb, miközben elkerüli a faragvány túlzott hőmérséklet miatti égését.
▶ Csúszásgátló fémrögzítés: Alkalmas különféle méretű faragványok rögzítésére, megakadályozva a tárgyak pontos helyzetbe mozdulását a faragás során, és megakadályozza a faragványok deformálódását.
▶ Kettős védelem: Tudományos és ésszerű méhsejt magasságú kialakítást alkalmaz, hogy megakadályozza a lézeres égést a munkaasztalon vagy az asztalon. Ugyanakkor vágásgátló fém védő hátlappal van felszerelve, amely tovább védi az asztalt a lézeres sérülésektől. Nagyon alkalmas különféle stílusokhoz. CO2 vagy dióda lézergravírozó gép.
▶ Védje a lézermodult: A lézeres vágási művelet során az ORTUR Honeycomb Boardot használják, hogy megakadályozzák a lézervisszaverődések károsítását a lézerfejben a vágási folyamat során, és meghosszabbítsák a lézer élettartamát.
▶ Gyors mérés: Az X-tengely és az Y-tengely nagy felbontású és precíz skálavonalakkal van felszerelve, hogy vonalzót képezzenek, amely kényelmesen megmérheti a gravírozás méretét.

Specifikáció:
Modell: 
LEP1.0
Anyag: Fémtábla Mérete
: 448x400x22mm
Súly: 1,75 kg
Csomag mérete: 46 x 13,8 x 12 cm/
Csomag súlya: 2,1 kg

Csomaglista:
5 x jobb oldali élszalag
2 x 
jobb oldali lemez
1 db feketeítő rúd
2 db 400*15*2 mm-es habszivacs alátét
2 db M3*4 mm-es szárnyas csavar
20 x M3*6 mm-es csavar
2 db M5*10 mm-es csavar

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére