Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
11.999 Ft

Elektromos fürdőszobai kád, padló, saroktisztító akkus súroló 3 kefefejjel, állítható hosszabbító fogantyúval zuhanyhoz, WC-hez

Termékkód: H46998EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 120
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
11.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Mondjon búcsút a súrolásnak, és köszönjön a könnyű tisztításnak az erős elektromos vezeték nélküli tisztítókefénkkel. 210 ford./perc fordulatszámmal és 3 tisztítófejjel a szennyeződésnek és a szennyeződésnek esélye sincs.
Eleged van a hátborzongató takarításból? Hagyja, hogy hosszú nyelű elektromos tisztítószerszámunk elvégezze helyette a munkát! Az akár 41 hüvelykig bővíthető hatótávolságnak és a nagy teljesítményű, 4000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően akár 30 percnyi megszakítás nélküli tisztítási idő áll rendelkezésére.
Vezeték nélküli tisztítókefénk a szennyezett felületek végső elpusztítója. Nagy teljesítményű motorral és cserélhető fejekkel, köztük lapos kefével, kupolakefével és sarokkefével. Tökéletes a csempéken, szőnyegeken és egyebeken lévő erős foltok eltávolítására.
Készítsen csillogó tiszta felületeket pillanatok alatt kötelező elektromos tisztítókefénkkel! A hatékonyságot szem előtt tartva tervezték, egyetlen gombbal működtethető, és a gombon gumiborítást terveztek, nem kell félni a fröccsenő víztől, ez az eszköz tökéletes mélytisztításra, a konyhapultoktól a fürdőszobai fugázókig.
Ez az automatikus tisztító súroló egy családhoz szükséges tisztítóeszköz, amely többféle tisztítási feladat elvégzésére alkalmas bel- és kültéren egyaránt. Használható íveken, csempéken, mosogatótálakon, WC-ken, fürdőkádakon, ajtónyílásokon, zuhanyablakokon, sőt autógumikon és -matricákon is. 

Műszaki adatok:
Fogantyú hossza: 24"-41"
Teljesítmény: 16W
Kefe mennyisége: 3 
Forgási sebesség: 210 ford./perc
Akkumulátor: 4000 mAh újratölthető akkumulátor, 3,6 V
töltési idő: 3 óra
Kisütési idő: 30 perc
Csomag mérete: 54 x 12 x 5 cm
Csomag súlya: 1360 g

Megjegyzés:  Kérjük, engedjen meg 0-1 hüvelykes hibát a kézi mérés miatt. Köszönjük megértését.

Csomagolási lista:
1 x kiterjesztett nyél
1 x kupolakefe
1 x lapos kefe
1 x sarokkefe
1 x hálózati adapter
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére