Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
20.999 Ft

Otthoni fánkkészítő 16 fánkos 1400 W-os kétoldalas fűtés tapadásmentes felülettel reggelihez, harapnivalókhoz, desszertekhez és egyebekhez

Termékkód: LMH00093
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 210
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
20.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A Home Donut Maker segítségével könnyedén készíthet egyszerre 16 finom fánkot, így időt és fáradságot takarít meg. Nagy hatékonyságának és felhasználóbarát jellemzőinek köszönhetően tökéletes kiegészítője konyhájának.

Jellemzők:
Nagy hatékonyság: Az otthoni fánkkészítő segítségével egyszerre 16 ínycsiklandó fánkot készíthet, így kevesebb idő alatt élvezheti a finomabbnál finomabb finomságokat.
Nagy teljesítmény: 1400 W nagy teljesítmény és a kétoldalas fűtés egyenletes hőelosztást biztosít, ami alapos és gyors főzést eredményez.
Tapadásmentes bevonat: A tányér felületén lévő tapadásmentes bevonat megakadályozza, hogy az élelmiszerek leragadjanak, így a fánkok tökéletes formájúak lesznek, és a tisztítást is könnyed lesz.
Megbízható minőség: Kiváló minőségű ABS házból készült, szép tartóssággal, magas hőmérsékletnek ellenálló és nem könnyen sérülhető. A gép alja csúszásgátló párnákkal van felszerelve a nagyobb stabilitás érdekében használat közben.
Kompakt és biztonság: Kompakt méret, kevés helyet foglal el a konyhában, hőálló fogantyúval van felszerelve, amely lehetővé teszi a gép kinyitását és zárását anélkül, hogy megégetné a kezét.

Műszaki adatok:
Szín: Fekete
Anyag: ABS + Rozsdamentes acél
Bemeneti feszültség: AC110V, 50/60Hz
Teljesítmény: 1400W
Tétel súlya: 1,83 kg
Csomag méret: 293 * 130 * 353 mm
Csomag súly 2,9 kg

Csomagolási lista:
1 * Fánk készítő
2 * Belső tányér
1 * Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére