Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
32.999 Ft

PD60 üzemanyag-befecskendező gyújtás szimulátor ECU karbantartási platform tesztelő berendezés benzinüzemű és derv jármű számítógépekhez

Termékkód: E25201
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 330
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
32.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A PD60 Fuel Injection Ignition Simulator egy nagyon átfogó eszköz az autós számítógépek javításához és teszteléséhez. Nemcsak benzin és derv üzemanyag befecskendezők szimulálására képes, hanem gyújtótekercsek szimulálására is, ami nagyon alkalmas autós számítógépek javítására és tesztelésére. Ez egy nagyon praktikus autószámítógép-javító és tesztelő eszköz, nagymértékben javítja az autójavító műhelyek hatékonyságát.

Jellemzők:
Injektorok szimulációs funkciója: Támogatja a 12-24 V-os elektromágneses derv üzemanyag-befecskendezők szimulációját és a 12 V-os benzinbefecskendezők szimulációját.
Gyújtótekercs szimulációs funkció: Támogatja a pozitív kioldó gyújtótekercs szimulációt és a negatív kioldó gyújtótekercs szimulációt.
Kijelző funkció: Beépített valós idejű kijelző számítógép-modul, voltmérő és ampermérő funkcióval, valós időben figyeli a feszültséget és az áramerősséget az üzemanyag-befecskendezési és gyújtási folyamat során, így segít a javítónak a probléma pontosabb meghatározásában.
CAN adatgyűjtő aljzattal: A PD60 CAN elemző aljzattal és csatlakozókábellel van felszerelve, amellyel kényelmesen lehet beszerezni, elemezni, tárolni és lejátszani a CAN busz adatokat (táviratokat), ami nagyon kényelmes a használata.
Gazdag funkciók: Túláramvédő áramkörrel, fedélzeti diagnosztikai aljzattal, nagy teljesítményű ellenállással (üzemanyag-adagoló szelepek szimulációjához), 120Ω-os sorkapocs-ellenállással.

Megjegyzés:
Ez a termék nem tartalmaz jelgenerátort, és nem képes szimulálni az érzékelő jeleit. Ez a műszer nem képes szimulálni az olyan érzékelőjeleket, mint a főtengely, a vezérműtengely, a hőmérséklet, a nyomás, a fojtószelep helyzete, a gázpedál stb.
A műszer megfelelő működéséhez külső 12-24 V-os tápfeszültségre van szüksége.
A Derv üzemanyag-befecskendező tekercs ellenállási értéke nagyon kicsi, általában 0,3-0,5 Ω.
A PD60 képes 12-24 V-os elektromágneses derv injektorokat szimulálni, de piezoelektromos kristály injektorokat nem.
A műszer belső túláramvédelemmel rendelkezik, ha a kimeneti teljesítmény rövidzárlatos vagy túl nagy az áramerősség, a műszer automatikusan lekapcsolja az áramellátást.
A PD60 egy speciális berendezés autószerelők számára, a nem profik autószerelő irányítása alatt használják.

Műszaki adatok:
Név: Ignition Simulator
Anyaga: műanyag+fém
A cikk mérete: 180 * 130 * 45,5 mm
Csomag mérete: 250 * 200 * 150 mm
Csomag súlya: 500g

Csomagolási lista:
1 * Gyújtás szimulátor
1 * Tápkábel
1 * Nagy teljesítményű ellenállás
1 * CAN kábel
3 * Számítógép-csatlakozókábel
1 * Lapos kábel
9 * Kábelcsatlakozó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére