Termékek Menü
0

Projektoros mobiltelefon

Sok különc kínai mobiltelefonról írtunk már. A lehető legjobban szeretnénk tájékoztatni a kínai mobiltelefonok iránt érdeklődőket, az újításokról, az újabb modellekről. Nem hangoztatjuk, hogy a kínai mobiltelefonok jók-e, vagy rosszabbak, mint bármely vezető mobilgyártó által gyártott mobiltelefon. Letagadhatatlan azonban a tény, hogy páratlan műszaki megoldásokkal rendelkezik mindegyik kínai mobiltelefon, mind alkalmazásukat, mint kivitelezésüket, vagy designjukat tekintve.

Most egy teljesen egyedi, és különleges mobiltelefonról írok. Igaz, hogy a mobil megjelenése 2010-ben volt, mégis az a nem mindennapos alkalmazás, amit belerejtettek az amúgy is sok funkcióval rendelkező mobiltelefonba, teljesen időszerű.

Nagy durranás volt a kínai mobiltelefon piacon a P790-es jelzésű projektoros mobiltelefon. Sokáig talán megfejthetetlen volt, milyen indokból vásárolnak az emberek projektorral szerelt okos mobiltelefont, de egyszerű a válasz. Annak ellenére, hogy a szakmédia külföldi oldalakon a mobiltelefon megjelenésekor elmarasztalta a projektor funkciót, a felhasználók véleményei mégis mást mutattak. Kifejezetten elégedettek voltak a mobiltelefonba zárt különleges funkcióval.

S, már miért ne lettek volna elégedettek?

A hétköznapi ember számára kifejezetten jelentős előrelépés lehet egy projektoros okos mobiltelefon. Nem csak a villogásra, és a felvágására gondolok ebben az esetben. Bár, 3,3 inches a mobil kijelzője, a fényképeket, vagy bármilyen prezentációt, kivetítve mégis sokkal nagyobb képméretben láthatjuk. A mobiltelefon projektor felbontása: 640 x 480 mpx.

Idős szülőknek, nagyszülőknek szeretnénk a nyaralás képeit megmutatni? Egyszerűen kivetítjük!

Elromlott a számítógép, de a poénos képeket szeretnénk a barátokkal megosztani? Egyszerűen kivetítjük! Ezek csak néhány, valóban hétköznapi mozzanatok, amire felhasználhatjuk a mobiltelefon projektor funkcióját.

Emellett már csak ráadás a dual sim képesség, és, hogy mind a négy GSM sávon használhatjuk, az egész világon. A dual sim mellé, dual kamera is jár! A Wifi az internet szabadságát adja a kezünkbe, a JAVA pedig a további alkalmazások, és játékok lehetőségét. Adatátvitelre a bluetooth-val és az usb kábellel van lehetőség.

Szórakozásra pedig ott az FM rádió, az analóg TV, amit bármikor bekapcsolhatunk, ha úgy tartja kedvünk, a képernyő elég nagy ahhoz, hogy élvezzük a televíziózást.

A mobiltelefont a projektor mellett, az összes többi alkalmazás is a kínai mobilok élvonalába emeli, ami egy kellemes designnal párosul!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus