Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
8.999 Ft

PULUZ PU3151B One-Trigger-Two Mini 2.4G vezeték nélküli mikrofonrendszer C-típusú Android okostelefonokhoz

Termékkód: D12358
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 90
Nem értékelt
Gyártó: PULUZ
Szín
 
8.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【Mini vezeték nélküli mikrofonrendszer】 Egy C típusú vevővel és két csíptetős minimikrofonnal ez a vezeték nélküli mikrofonrendszer kompatibilis az Android okostelefonokkal és táblagépekkel, kiváló minőségű hangot biztosítva élő közvetítéshez, vlogozáshoz, videórögzítéshez, interjúhoz stb. tovább.
【2.4G vezeték nélküli átvitel】 A 2.4G vezeték nélküli jelátviteli technológiát alkalmazza, és a telefonhoz való vezeték nélküli mikrofonunk akadálymentes átviteli hatótávolsága akár 20M beltéren is, nagy távolságú rögzítésre alkalmas. Automatikus párosítás, könnyen elindítható, ha csatlakoztatja a vevőt a készülékhez, és bekapcsolja az adót.
【360°-os körirányú mikrofon】 A rendkívül érzékeny csíptetős mikrofon 360°-os mindenirányú hangfelvételt, gyors reagálást és finom hangvételt tesz lehetővé. A professzionális zajcsökkentő chipekkel és a széltompítóval a mikrofon hatékonyan azonosítja az eredeti hangot és tiszta felvételt tesz lehetővé zajos környezetben.
【Mini csíptetős mikrofon】 A minimikrofon beépített 70 mAh-s újratölthető lítium akkumulátorral rendelkezik, amely a teljes feltöltés után körülbelül 5 órán keresztül folyamatosan működik; A hátoldali csipesz segítségével egyszerűen és stabilan rögzítheti a mikrofont a gallérjához.
【Egyidejű munka és töltés】 A vevőegység okostelefonról működik, és egy Type-C töltőporttal rendelkezik, amely lehetővé teszi az okostelefon töltését, amikor a vevő csatlakoztatva van a telefonhoz, így hosszú ideig megszakítás nélkül dolgozhat.

Műszaki adatok:
Anyag: ABS
vezeték nélküli átvitel: 2,4G
Poláris minta: Omnidirekcionális
mikrofon Érzékenység: -38dbm
Normál módú felvételi mintavételi frekvencia: 44,1K
Zajcsökkentés mód Rögzítési mintavételi frekvencia: 32K
Átviteli teljesítmény (MAX): 10dbm
Beltéri akadálymentes 15 -20M
kültéri akadálymentes egyenes távolság: kb 10M

Megjegyzés:
A képeken látható okostelefon nem tartozék.

Csomagolási lista:
1 * Vevő
2 * Mikrofonok szélvédővel
2 * USB töltőkábel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére