Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
29.999 Ft

SCULPFUN 30 l/perc lézeres levegő segédszivattyú légkompresszor S10 lézergravírozó géphez

Termékkód: OS6524EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 300
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
29.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Nagyszerű légszivattyú: A SCULPFUN 30L/perc légszivattyú nagyon alkalmas légrásegítésű lézergravírozó gépekhez, tökéletesen alkalmas SCULPFUN S10 vagy más hasonló levegővel támogatott lézergravírozó gépekhez.
Nagy tartósság: Ezt a légszivattyút több mint 10 éve gyártják és értékesítik a piacon. Hosszú távú tesztelés és ellenőrzés után rendkívül megbízható működéssel és stabilitással rendelkezik.
Állítható sebesség: A légszivattyú sebességszabályzó kialakítású, a szabályozó forgatásával beállíthatja az áramlási sebességet 0-30L/perc között, és beállíthatja a légáramlás sebességét a lézergravírozó gép igényei szerint.
Alacsony zajszint és alacsony vibráció: Továbbfejlesztett csendes kialakítás, a gép belső szerkezete és a külső rezgéscsillapító lábak nagymértékben csökkentik a zajt vagy a vibrációt, így 40 dB alatti csendes munkakörnyezetet biztosítanak.
Stabil légnyomás kimenet: Nagy stabilitású kialakítás, stabil levegőkibocsátást tud fenntartani akkor is, ha hosszú ideig működik. 

Specifikáció: 
Modell: SCULPFUN 30L/perc légszivattyú
Feszültség: 200-240V
Teljesítmény: 16W
Maximális légnyomás: 0,03Mpa
Kimeneti átmérő: 8mm
Csomagolás súlya: 1,69 kg
Csomag mérete: 19 x 25 x 13,5 cm

Csomag lista:
1 x légszivattyú
1 x tartozék csomag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére