Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
180.999 Ft

SCULPFUN S10 10W lézergravírozó 720x720x360mm védődobozzal

Termékkód: C-OS0358-4
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1810
Nem értékelt
Gyártó: SCULPFUN
Szín
180.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
10 W lézersugár-alakító technológia: Az S10 lézer kimeneti teljesítménye 10 W-ra nőtt, ami kétszerese az S9-nek. De az S10 ugyanazt az ultravékony lézersugarat kapja 0,08 mm-es fókusszal, mint az S9, ami azt jelenti, hogy az S10 nagyobb energiasűrűséggel, erősebb vágási penetrációval és gravírozási képességekkel rendelkezik.
Erőteljes, nagy sebességű levegőrásegítő: nagy sebességű levegőrásegítő fúvókával felszerelve. Fejlett folyadékmechanikai kialakítás a légnyomás jobb kihasználása érdekében. Ha ugyanazt a légkompresszort használja, az S10 permetező levegő gyorsabban áramlik. Például 30 l/perc, 0,03 MPa légkompresszor használatakor az S10 fúvóka akár 14,5 m/s sebességű, nagy sebességű légáramot is szór. Ez nagymértékben javítja a vágás behatolását és a vágási hatékonyságot.
Ipari minőségű vágási pontosság: Az S10 ipari, nagy pontosságú lineáris csúszósín X-tengelyt alkalmaz, ami ipari minőségű gravírozási pontosságot tesz lehetővé. A kis gravírozási részletek összehasonlításakor az S10 nem rendelkezik olyan hullámvonalakkal, mint a többi hagyományos gravírozógépen.
Fejlettebb és frissíthető 32 bites alaplap: Az S10 alaplap 32 bites chipeket használ, gyorsabb számítási sebességgel, és továbbra is fenntartja a Z-tengely és a végálláskapcsoló funkciókat, hogy megkönnyítse a gravírozógép frissítését. Továbbra is tökéletesen támogatja az olyan lézervágó szoftvereket, mint a Lightburn és a LaserGRBL.
Négyzetes mérővonalzó: Az X-tengely és az Y-tengely precíz skálavonalakat tartalmaz, amelyek kényelmesek a gravírozott tárgyak méretének gyors megméréséhez. A 400x400 mm-es nagy felületű gravírozási intervallum megfelel az Ön különféle gravírozási igényeinek.
Levehető lézerpajzs és biztonságos kialakítás: Levehető szemvédővel van felszerelve, amely szemüveg nélkül sem vakít el. Ha pedig nincs rá szükséged, könnyedén szétszedheted a szemvédőt. A gépen egy nagyon biztonságos és szemet gyönyörködtető tápkapcsoló található, vészhelyzetben közvetlenül és gyorsan lekapcsolható. A teljesen fém testnek köszönhetően a gép nagyon erős és tartós. Az ingyenes A4-es méretű acélbetét pedig megvédheti az asztalt a lézeres sérülésektől, elszigetelheti a tűzveszélyt.

▶ Nagy munkaterület és széleskörű kompatibilitás: 720x720x360mm nagy munkaterület, a hivatalos SCULPFUN által tervezett, szinte az összes piacon lévő lézergravírozó géphez alkalmas.
▶ Szuper szívóventilátor: A doboz szuper nagy sebességű, 10000 r/perc ventilátorral van felszerelve, amely erős szívóerőt képes generálni. A 10 m/s-nál nagyobb szívási sebesség pedig gyorsan elszívja a füstöt a dobozból.
▶ Módosítható doboz: Szilárd keretet és erős szívóventilátort biztosítunk, amelyek a fő egységek. Szabadon eltávolíthatja a héjat, és saját fantáziája szerint módosíthatja olyan anyagokkal, mint a szövet, fa, akrilhéj.
▶ Többféle felhasználási mód: Nyitott, félig nyitott vagy zárt módszerek az Ön személyes preferenciái szerint. A nyitott és félig nyitott típus azok számára alkalmas, akiknek gyakran kell használniuk a gépet; a zárt típus a dohányzást kedvelőknek, vagy azoknak, akik a gépet hosszú ideig tárolni kívánják a porképződés elkerülése érdekében.
▶ Szilárd és könnyen telepíthető szerkezeti kialakítás: teljesen fém vázzal készült, amely nagyon erős és tartós. A telepítés lépései nagyon egyszerűek, csak húzza meg a csavarokat, és 3 lépésben fejezze be a telepítést.
▶ Teljes szemvédő kialakítás: A teljesen lefedett vörös héj az ultraibolya fény 98%-át képes kiszűrni, a lézer már nem vakít, Ön és a körülötte lévők pedig kényelmesebben nézhetik a lézergravírozást.

Specifikáció:
Modell: S10
dióda lézeres kimeneti teljesítmény: 10 W (Megjegyzés: ez fényenergia, nem elektromos energia)
A levegőcső belső átmérője: 7,5 mm (Használata javasolt 30 l/perc, 0,03 MPa légkompresszor, a fúvóka kimenő átmérője: 8 mm)
Lézer Hullámhossz: 455±5nm
Gravírozási pontosság: 0,01mm
Gravírozási terület mérete: 410x400mm
Fókuszálási módszer: Fix fókusz + elcsúsztatható eszköz
lézeres védőburkolata: levehető lézervédővel van felszerelve a szemek védelmére. Beállíthatja felfelé és lefelé, vagy eltávolíthatja a burkolatot.
Áramfogyasztás: Körülbelül 36 W (nem a gravírozási vagy vágási teljesítményhez kapcsolódik, csak az energiafogyasztáshoz)
Gravírozási/vágási anyagok:
Gravírozási anyag: Mindenféle fa (beleértve a diót, a cseresznyét és másokat is) Nagy sűrűségű fa), MDF, bambusz, karton, műanyag, bőr, nyomtatott áramköri lap, timföld, 304 rozsdamentes acél, kerámia, sötét kő
vágóanyag: mindenféle fa (beleértve a diót, cseresznyét és más nagy sűrűségű fát), MDF, Akril, karton, bambusz, néhány műanyag tábla, bőr, nyomtatott áramköri lap
Lézerszoftver: LASERGRBL, LIGHTBURN, LASERGRBL, LIGHTBURN, BENBOX, GRBLCONTROLLER, LITEFIRE
Támogatási rendszer: MAC támogatás, Windows rendszer
által támogatott fájlformátumok: NC, BMP, JPG, PNG, DXF és egyéb képformátumok
Adatátviteli mód: USB csatlakozás
Tápbemenet: 100-240V AC, 50/60Hz; Kimenet: 12V 5A
Termék súlya: 3,42kg

Helyméret: 720x720x360mm
Keret Anyaga: Alumínium ötvözet Fém
Ventilátor kihúzási sebesség: 10m/s
Ventilátor tápellátás: 5V USB csatlakozó
Használati mód: nyitott, félig nyitott (nyitott, félig nyitott megfelelő azoknak, akiknek gyakran kell a gépet kezelniük); zárt (zárva azoknak, akik dohányoznak, vagy hosszú ideig tárolják a gépet a por elkerülése érdekében.)

Megjegyzések:
●Az S10 erős lézere miatt tilos a gravírozógépet felügyelet nélkül működtetni. Szüntesse meg, ha nincs a közelben.
● A gépre vonatkozó részletes utasításokat a paraméterbeállítások kézikönyvében találja.
●A lézergravírozó gép használatakor helyezze fel a lézeres védőburkolatot; ha nincs telepítve, védőszemüveget kell viselnie.
● Ne érintse meg kézzel a lézert, mert megégetheti a kezét.
●Kérjük, kerülje a gépet érő erős ütést.
● 14 éven aluli gyermekek számára tilos a termék használata, a 14 év feletti gyermekeknek pedig felnőtt felügyelete szükséges.
● Ne használja a lézert közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyhoz, amely sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert.

Csomagolási lista:
1 x X-tengely szerelvény
2 x X profil
2 x Y profil
1 x vezérlődoboz szerelvény
3 x támasztó lábak
1 x S10 lézer
1 x 12 V 5 A tápadapter
1 x tápkábel
1 x USB kábel
1 x légcső
3 x szerszámtáska
1 x lézerszemüveg
1 x teszt Fatábla
1 x A4-es méretű fém alátét
1-6. lépés A csomag felszerelése
1 x Felhasználói kézikönyv

1 x fém keret készlet 
1 x fedőhéj készlet
1 x kipufogóventilátor 1. rész
x beszerelési szerszámkészlet
1 x használati útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére