Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
162.999 Ft

SCULPFUN S30 5W lézergravírozó automata levegő-rásegítő rendszerrel és 400x400 mm-es méhsejt táblával

Termékkód: C-OS0357-4
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1630
Nem értékelt
Gyártó: SCULPFUN
Szín
162.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
▶ Továbbfejlesztett lézergravírozás Air Assist rendszerrel: Az S30 sorozat egy 32 bites levegősegéd alaplappal és egy vezérlő típusú levegőszivattyúval van felszerelve, amely intelligensen tudja vezérelni az air-assist kapcsolót gravírozás közben a LightBurn szoftver M8 gombjával, így a gravírozás és a vágás nagyon letisztult, és kiválóan alkalmas kiváló ajándékok készítésére.
▶ Kiváló gravírozási teljesítmény: Az S30 5W lézer magas költséghatékony, és a hobbi igények 90%-át képes kielégíteni; Egyszerre 5 mm-es balsafát és 3 cm-es rétegelt lemezt tud vágni. A rendkívül szilárd és nagy pontosságú lineáris csúszósín X-tengelyének köszönhetően pedig az ipari minőségű gravírozási pontosságot éri el, a kis tárgyak faragásakor nincs e hullámos minta. A 410 * 400 mm-es nagy felületű gravírozási tartomány megfelel az Ön különféle gravírozási igényeinek.
▶ Beépített nagynyomású levegő segédfúvóka: Az S30 sorozat fejlett, nagynyomású levegővel segített fém fúvókával van felszerelve, amely nagynyomású légáramlást generálhat a légszivattyú alatt, jelentősen javítva a vágási hatékonyságot, és a vágási sebesség több mint 5-ször gyorsabb, mint légrásegítés nélkül. Az erőteljes légáramlás elfújja a maradékot, így a vágási felület nagyon tiszta lesz.
▶ Cserélhető védőlencse: Innovatív cserélhető lencsét alkalmaz, nagymértékben megnöveli a lézer élettartamát, amely több mint 10-szer hosszabb, mint más általános lézereknél. Ha az objektív megsérül vagy hosszan tartó használat után, a lencse kicserélhető a vágási teljesítmény helyreállítása érdekében. A vásárláshoz egy ingyenes lencse jár, további objektívek könnyen vásárolhatók a SCULPFUN-tól.
▶ Szemvédő és biztonsági kialakítás: levehető szemvédővel van felszerelve, amely szemüveg nélkül sem vakít. Ha nincs rá szüksége, könnyen szétszedheti. A bemutatott A4-es méretű acélbetét jól megvédi az asztalt a lézeres sérülésektől. A tűzveszély elkülönítése. A gépen egy nagyon biztonságos és szemet gyönyörködtető tápkapcsoló található, vészhelyzetben közvetlenül és gyorsan lekapcsolható.
▶ Erős és strapabíró váz: Az S30 sorozat nagy szilárdságú alumíniumötvözetből készült, váza akár 50 kg súlyt is elbír károsodás nélkül, és nagyon tartós. A keret hosszú ideig használható és nagy pontosságot biztosít, csak akkor kell frissíteni a legújabb lézert, ha a gépet frissíteni kell.
▶ Innovatív XY tengelyes bővíthető kialakítás: megvásárolhat egy Y tengely bővítőkészletet, amellyel a gravírozási terület 935x400 mm-re bővíthető; vásároljon XY-tengelyes bővítőkészletet az Akár 935x905 mm-es gravírozási terület bővítéséhez, hogy jobban kezelje a nagy gravírozási vagy vágási munkákat. Az X- és Y-tengelyen pedig pontos léptékvonalak találhatók, amelyek kényelmesek a gravírozott tárgy méretének gyors megméréséhez. 

Lézeres vágáshoz szükséges tartozékok: Ezzel a fa, akril és egyéb anyagok vágásához szükséges tartozékkal a fa szélei tiszták és tiszták, nem könnyen sárgulnak el a füsttől, és tiszta vágási munkát végezhet. A 400x400 mm-es munkaterület a legnépszerűbb lézergravírozó gépekhez alkalmas, maximalizálja a vágási területet.
Megfigyelhető kialakítás: Amikor a lézer fát vagy akrilt vág át, a méhsejt alján lévő fémlemez erős fényt bocsát ki, ami azt jelenti, hogy a vágás áthatolt. Könnyebb megítélni, hogy átvágják-e. Nem kell számolnia a vágások számát, csak ismételje meg a vágást, amíg az alja fel nem világít, ami azt jelenti, hogy az anyagot átvágták.
Biztonságos fém asztali védőtábla: Minden fémből készült, nagy pontosságú CNC-vel megmunkálva, szilárd szerkezete nem könnyen deformálható, és nagy simaság. És fém asztali védőlappal van felszerelve, amely megvédi az asztalt a lézeres sérülésektől.
Négyzetes mérővonalzó: Az X-tengely és az Y-tengely precíz skálavonalakat tartalmaz, amelyek derékszögű mérővonalzót alkotnak, amellyel kényelmesen megmérheti a vágott tárgyak méretét.
Széleskörű kompatibilitás: Kompatibilis különféle érett lézergravírozó gépekkel, például dióda DIY lézergravírozó géppel és CO2 lézergravírozó géppel.

Specifikáció:
Modell: SCULPFUN S30
Bemeneti feszültség: 100-240V AC, 50/60HZ Kimenet: 12V 5A
Gravírozási pontosság: 0,005mm
Gravírozási terület mérete: 410*400mm
A gép teljesítménye: kb 60W

A dióda lézer kimeneti teljesítménye: ez 5W energia nem elektromos energia)
Lézerfókusz: 0,06x0,06mm
Lézer hullámhossz 455±5nm
Fókuszálási mód: fix fókusz oszlop + csúszó eszköz
Lézeres védőburkolat: Levehető lézeres védőburkolattal ellátva a szem védelmére. Felfelé és lefelé állítható, vagy eltávolíthatja a szemüveget.

Légpumpa:
Típus: alaplapról vezérelt légszivattyú, feszültség 12V, áramlás 30L/perc
Légtömlő belső átmérője: 7,5mm

Gravírozási anyag: mindenféle fa (beleértve a diót, cseresznyét és más nagy sűrűségű fát), MDF, cikkcakk, karton, műanyag, bőr, PCB tábla, alumínium-oxid, 304 rozsdamentes acél, kerámia, sötét kő
Vágóanyag: mindenféle fa (beleértve a diót, cseresznyét és más nagy sűrűségű fát), MDF, akril tábla, karton, nem szőtt, bambusz, bőr , egyes műanyag lapok, NYÁK lapok
Operációs szoftverek: LightBurn (M8 air assist funkcióval), LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire, Windows rendszer támogatása, MAC rendszer támogatása. Támogatott fájlformátumok: NC, BMP, JPG, PNG, DXF és más képformátumok.
Adatátviteli mód: USB kapcsolat vagy BT vezeték nélküli kapcsolat

Anyag: nagy szilárdságú acél
Termék mérete: 400x400 mm
Termékvastagság: 22 mm
Méhsejt háló átmérője: 9 mm

Óvintézkedések:
●Az erős lézerteljesítmény miatt tilos a gravírozógépet felügyelet nélkül működtetni. Szüntesse meg, ha nincs a közelben.
● A gépre vonatkozó részletes utasításokat a paraméterbeállítások kézikönyvében találja.
●A lézergravírozó gép használatakor helyezze fel a lézeres védőburkolatot; ha nincs telepítve, védőszemüveget kell viselnie.
● Ne érintse meg kézzel a lézert, mert megégetheti a kezét.
●Kérjük, kerülje a gépet érő erős ütést.
● 14 éven aluli gyermekek számára tilos a termék használata, a 14 év feletti gyermekeknek pedig felnőtt felügyelete szükséges.
● Ne alkalmazza a lézert közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyra, amely sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert.

Csomagolási lista:
1 x S30 lézer
1 x lézerjavító készlet
1 x 12 V automatikus légszivattyú
3 x A4-es méretű 3 mm-es fatábla
2 x végálláskapcsoló
1 x 12V 5A hálózati adapter
1 x tápkábel
1 x USB kábel
1 x levegőcső
1 x beszerelés szerszámkészlet
1 x lézeres szemüveg
1 x A4-es fém hátlap

1-6 lépés A csomag beszerelése
1 x kézi
1 x X-tengely szerelvény
2 x X profil
2 x Y profil
1 x vezérlődoboz szerelvény
3 x támasztó láb

1 x SCULPFUN méhsejt panel
1 x 400 x 400 mm fém asztali védőtábla

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére