Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
331.999 Ft

SCULPFUN S30 Ultra 33W lézergravírozó automata levegő asszisztens 600x600mm gravírozási terület

Termékkód: RTOXY-S30U33W-EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 3320
Nem értékelt
Gyártó: SCULPFUN
Szín
331.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
- 600x600mm-es gravírozási terület: a nagy munkaterület miatt sok munkája nem korlátozódik a területre, és a nagyszabású vágási munkák nagy részét Ön tudja elkészíteni. Ráadásul a 600x600mm-es terület nagyon is elegendő, az élettartam pedig rendkívül hosszú, a későbbi használat során pedig szinte nincs szükség a szerkezet korszerűsítésére.
- Professzionális biztonsági kialakítás: Az S30 Ultra sorozat vészleállító kapcsolóval és biztonsági gyerekzárral van felszerelve. Vészhelyzetben a vészleállító kapcsoló megérintésével leállítható a gép; A kulcs kihúzása után a gépet nem lehet bekapcsolni, ami megakadályozhatja, hogy a gyerekek véletlenül bekapcsolják.
- Egy sorozat Egy szerkezet, könnyen frissíthető: Az S30 Ultra sorozatú modellek kialakítása magas szintű kompatibilitást biztosít, az S30 Ultra 11W/22W/33W tápadapter, szerkezet és lézerkábel ugyanaz. A jövőbeni 11W-22W-33W frissítéseknél csak a lézerfejet kell cserélni minden egyéb változtatás nélkül.
- Szerszámdoboz, lézeres javítódoboz, fixfókuszú oszloptartó: Az S30 Ultra professzionális szerszámtároló dobozokat és karbantartási szerszámos dobozokat kínál, beleértve a mechanikus kulcsokat, csipeszeket, fúvókatisztítókat stb., amelyek mindegyike kényelmesen tárolható dobozokban. Ezen kívül a gépen egy professzionális fixfókuszos oszloptároló doboz található, amely kényelmes a fixfókuszos oszlop tárolására.
- Továbbfejlesztett 42 bites léptetőmotor: A továbbfejlesztett 42 bites léptetőmotor elegendő teljesítményt biztosít ahhoz, hogy a gép nagy sebességgel mozogjon. A nyomaték eléri a 4,2 Kg·cm-t (a közönséges gépek 3,1 kg·cm). A jövőbeni fejlesztések során még akkor sem kell motort cserélni, ha a lézer vagy a terhelés megnehezül.
- Cserélhető védőlencse: Az S30 Ultra sorozatú lézer innovatív cserélhető lencsét alkalmaz, ami nagymértékben megnöveli a lézer élettartamát, amely több mint 10-szer hosszabb, mint más általános lézereknél. Ha az objektív megsérül vagy hosszan tartó használat után, a lencse kicserélhető a vágási teljesítmény helyreállítása érdekében. Vásárláskor a csomag egy ingyenes lencsét tartalmaz, a lencsék nagyon olcsóak és könnyen megvásárolhatók a SCULPFUN-tól.
- Beépített nagynyomású levegővel segített fúvóka: Az S30 Ultra sorozat fejlett, nagynyomású levegővel támogatott fém fúvókával van felszerelve, amely nagynyomású légáramlást generál a légszivattyú alatt, jelentősen javítva a vágási hatékonyságot, és a vágási sebesség több mint 5-ször gyorsabb, mint a levegőrásegítés nélkül. Az erőteljes légáramlás elfújja a maradékot, így a vágási felület nagyon tiszta lesz.
- Továbbfejlesztett 32 bites légrásegítésű alaplap: a legújabb 32 bites alaplap támogatja az automatikus levegős vezérlés funkciót, támogatja a vezeték nélküli BT kapcsolatot a gép vezérléséhez, és nem korlátozza az USB-kábel távolsága.
- Ipari minőségű vágási pontosság: Az S30 Ultra rendkívül erős, 0,005 mm-es, nagy pontosságú lineáris csúszósín X-tengelyt alkalmaz az ipari minőségű gravírozási pontosság elérése érdekében. A kis gravírozási részletek összehasonlításakor az S30 Ultra nem rendelkezik olyan hullámos mintákkal, amelyek a hagyományos gravírozógépeken megjelennek.
- Levehető lézeres szemvédő: Az S30 sorozat levehető üveg szemvédővel van felszerelve, amely akkor sem lesz vakító, ha nem visel szemüveget. Ráadásul könnyen szétszedheted, ha nincs rá szükséged.
- Masszív és strapabíró váz: Az S30 sorozat nagy szilárdságú alumíniumötvözetből készült, váza akár 50 kg-os súlyt is elbír károsodás nélkül, ami nagyon strapabíró. A keret hosszú ideig használható és nagy pontosságot tarthat fenn, amikor a gépet frissíteni kell, csak a legújabb lézert kell frissíteni.

Leírás:
Termék modell: SCULPFUN S30 Ultra-33W
Lézerinformáció:
Dióda lézer kimeneti teljesítmény: 33W (megjegyzendő, hogy ez fényenergia, nem elektromos energia)
Lézerfókusz: 0,08x0,08mm
Lézer hullámhossz 455±5nm
Fókuszálási mód: fix fókusz oszlop + csúszó eszköz
Lézeres védőburkolattal felszerelhető a szemek védelmére. Felfelé és lefelé állítható, vagy eltávolíthatja a szemvédőt.

Gépinformációk:
Gravírozási pontosság: 0,005 mm
Gravírozási terület mérete: szabványos változat 600x600 mm
Gép elektromos teljesítménye: kb 156W

Légszivattyú:
Típus: alaplapi vezérlésű légszivattyú, feszültség 24V, áramlási sebesség 30L/perc
Légtömlő belső átmérője: 7.5mm
Alaplap: 32 bites vezeték nélküli BT alaplap csatlakozás, air-assisted BT.

Gravírozható/vágási anyagok:
Faragási anyagok: mindenféle fa (beleértve a diót, a cseresznyefát és más nagy sűrűségű fát is), MDF, kő, karton, műanyag, bőr, PCB tábla, alumínium-oxid, 304 rozsdamentes acél, kerámia, sötét kő
Vágóanyagok: mindenféle fa (beleértve a diót, cseresznyefát és egyéb nagy sűrűségű fát is), MDF, akrillap, karton, nem szőtt szövet, bambuszforgács, bőr, néhány műanyag tábla, NYÁK lapok

Operációs szoftver: LightBurn (levegősegéd funkcióval M8), Windows, M8, LaserGRBL, LightBurn, Benzinbox, System
Működtető rtendszer: Windows, MAC OS
Fájlformátumok: NC, BMP, JPG, PNG, DXF és egyéb képformátumok.
Adatátviteli mód: USB-kapcsolat vagy BT vezeték nélküli kapcsolat
Bemenet: 100-240V AC, 50/60HZ Kimenet: 24V 7A
Csomag súlya: 9,9kg
Csomagolás mérete: 865x247x235mm

Csomagolás lista:
1 x S30 Ultra-33W lézer
1 × Lézer burkolat
1 × Lézer javítókészlet
1 × 24 V automatikus légszivattyú
2 × 460 * 230 * 3 mm-es fa tábla
2 × 
460 * 230 alumínium védőlemez
2 × végálláskapcsoló
1 × 24 V 7A hálózati adapter
× tápkábel
1 × USB kábel
1 × gumi légtömlő
1 × 
szerszámos doboz
1 × 
lézerszemüveg
× 1-6 lépés, szerelési kézikönyv
1
x szerelési kézikönyv
1 x X-tengely szerelvény
2 x
X-profil
2 x Y-profil

1 × vezérlődoboz szerelvény
3 × támasztóláb
1 x kábelbilincs táska

1 x fix fókusz oszloptartó
1 x tartalék csavarcsomag
1 x csúszásmentes ülés csomag








 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére