Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
258.999 Ft

SCULPFUN S30 Ultra 33W lézermodul-frissítő készlet S9/S6/S6 Pro/S30 sorozatú/S30 Ultra sorozatú lézergravírozókhoz

Termékkód: OS6995
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 2590
Nem értékelt
Gyártó: SCULPFUN
Szín
258.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Kompatibilitási kialakítás: A frissítőkészletet úgy tervezték, hogy bizonyos kompatibilitást fenntartson, és a SCULPFUN S9 lézergravírozóra is bővíthető. Minden tartozék a csomag részét képezi.
Továbbfejlesztett lézer: Az S9 lézergép-frissítési készlet egyetlen továbbfejlesztett 6 W-os diódát alkalmaz, ami növeli a tényleges lézerteljesítményt és a vágási képességet. Az S9 lézergravírozóhoz (5,5 W egy menetben 3 mm-es balsafát és 3 mm-es rétegelt lemezt vág), az S9 33 W-os bővítőkészlet 20 mm-es balsafát és 15 mm-es rétegelt lemezt tud egy menetben vágni.
Továbbfejlesztett 32 bites Air Assist alaplap: A legújabb 32 bites alaplap erősebb számítási képességgel rendelkezik, és nagymértékben javítja az általános teljesítményt az S9 (8 bites) fő vezérlőpanelhez képest, amely gyorsabb vágási sebességet és stabilabb vágási hatást eredményez. Támogatja az automatikus légrásegítő vezérlési funkciót, támogatja a BT vezeték nélküli kapcsolatot a gép vezérléséhez, és nem korlátozza az USB-kábel távolsága.
Nagy sebességű levegő segédszivattyú: Jelentősen javítja a vágási behatolást és a vágási hatékonyságot a gyorsabb vágási sebesség és a tisztább vágási felületek révén. A nagy sebességű, 13,5 m/s-os légáramlás nagynyomású levegősegéd fúvókával több mint 5-ször gyorsabban vágja a rétegelt lemezt és az MDF paneleket, a vágási felületek tisztábbak és nem füstölnek. 
Szabványos S9 XY tengelyes végálláskapcsoló: Tökéletesen alkalmas S9 lézergépekhez, és közvetlenül telepíthető és használható. A végálláskapcsoló beszerelése után a gép megnyitja a homing és pozicionálás funkciót, ami nagyon alkalmas ismételt pozicionálásra vagy szakaszos gyártási munkákra.
Cserélhető védőlencse: Az S9 gépfrissítő készlet innovatív cserélhető lencsét alkalmaz, ami nagymértékben javítja a lézer élettartamát, amely több mint 10-szer hosszabb, mint más általános lézereknél. Ha az objektív megsérül vagy hosszan tartó használat után, a lencse kicserélhető a vágási teljesítmény helyreállítása érdekében. Vásárláskor a csomag egy ingyenes lencsét tartalmaz, a lencsék nagyon olcsóak és könnyen megvásárolhatók a SCULPFUN-tól.
Új Upgrade Laser Eye Shield: A SCULPFUN S9 frissítőkészlet levehető üveg szemvédővel van felszerelve, amely akkor sem lesz vakító, ha nem visel szemüveget. Ráadásul könnyen szétszedheted, ha nincs rá szükséged.
Kompatibilitási kialakítás: Az S9 frissítőkészletet bizonyos kompatibilitás fenntartására tervezték, és az S9 gép kivételével a hasonló 2 tengelyes lézeres gépekre is frissíthető.

Leírás:
Termékmodell: S30 Ultra 33W
Alkalmazható gépek: SCULPFUN S9/S6/S6 Pro/S30 Series/S30 Ultra Series lézergravírozók Lézerinformációs
Dióda
lézer kimeneti teljesítmény: 33W
Lézerfókusz: 0,08x0,10mm
Lézer hullámhossz: 455±5nm
Fókuszálási mód: 40mm-es fix fókuszoszlop + csúszó eszköz
Lézeres védőburkolat: Levehető lézeres védőburkolattal ellátva a szem védelmére. Felfelé és lefelé állítható, vagy eltávolíthatja a szemvédőt.
Lézerhéj anyaga: 6063 alumínium
Légszivattyú
típusa: alaplapi vezérlésű légszivattyú, feszültség 24V, áramlási sebesség 30L/perc
Levegőtömlő belső átmérője: 7,5mm
Alaplap
32 bites levegősegéd alaplap, támogatja a vezeték nélküli BT csatlakozást a vezérlőgéphez, nincs korlátozva az USB kábel távolsága
Vágóanyagok: mindenféle fa (beleértve a diót, cseresznyefát és más nagy sűrűségű fát is), MDF, fekete akril tábla, karton, bambuszforgács, bőr, néhány műanyag tábla, üvegszálas tábla Faragó anyagok:
mindenféle fából (beleértve a diót, cseresznyefát és más nagy sűrűségű fát), MDF, bambusz, karton, műanyag, bőr, üvegszálas lemez, alumínium-oxid, rozsdamentes acél (nem tükröződő felület), kerámia, sötét kő Bemeneti teljesítmény:
100- 240V AC, 50/60HZ 
Kimenet: 24V 7A
Operációs szoftver: LightBurn (M8 levegősegéd funkcióval), LaserGRBL, Benbox, GrblController, LiteFire, Windows rendszer támogatása, MAC rendszer támogatása. A támogatott fájlformátumok az NC, BMP, JPG, PNG, DXF és más képformátumok.
Adatátviteli mód: USB-kapcsolat vagy BT vezeték nélküli kapcsolat
Csomag súlya: 3,32 kg
Csomagolás mérete: 390x300x117mm

Csomagolási lista:
1 x 33W-os lézerfej (szerelőlappal)
1 x fém lézerfedél
1 x 24V DC Légszivattyú
1 x levegőcső
2 x végálláskapcsoló
1 x 32 bites alaplap
1 x alaplap védőburkolat (BT antennával)
1 x csatlakozó adatkábel
1 x 24 V 7 A tápadapter
1 x X-Motor hosszabbító kábel (olyan gépekhez, amelyek lineáris vezetővel frissítve)
1 x lézerjavító készlet
1 x lézeres csavaros táska
1 x anyagzsák
1 x beszerelési útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére