Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
98.999 Ft

SCULPFUN S9 5W lézergravírozó + S9 levegősegéd fúvókakészlet levegőszivattyúval

Termékkód: C-OS0359-5
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 990
Nem értékelt
Gyártó: SCULPFUN
Szín
Változat
98.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Legújabb lézersugár-alakító technológia:  Az S9 a legújabb 5,5 W-os lézersugár-alakító technológiájú diódalézert használja, ultrafinom, 0,06 mm-es éles lézerfókuszával, szuper vágási behatolással és pontossággal, akár 15 mm vastag fát, 10 mm-t képes vágni. akril, faragott kerámia és rozsdamentes acél.
Gyors élességállítású kialakítás:  Egyesíti a fix fókuszú lencsét és a csúszó kialakítást. A fókuszálás befejezéséhez csak el kell csúsztatnia a lézert, és meg kell húznia a csavarokat. Ez nagyon egyszerűvé teszi a használatát.
Szilárd és könnyen összeszerelhető szerkezet:  A teljesen fém szerkezetű kialakítás stabilan működik a gépen, és javítja a gravírozás pontosságát. Az összeszerelés 10-20 perc alatt elvégezhető. A szerkezeti váz nagyon tartós és fejleszthető. Használat közben,
széleskörű kompatibilitás:  A gép kompatibilis különféle kiforrott gravírozószoftverekkel, mint például LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire, támogatja a PWM módú gravírozást, támogatja a Windows rendszert, a kapcsolórendszert (LightBurn), valamint a gravírozási fájlformátum támogatása JPG, PNG, DXF, SVG, G-kód, NC, BMP stb.
Biztonságos kialakítás:  A lézerszűrő burkolata a szem ultraibolya fényének 98%-át kiszűri. Egy A4-es méretű acél alátéttel pedig megvédi az asztalt a lézeres sérülésektől. A tűzveszély elkülönítése.
8. Négyzetes mérővonalzó: Az X-tengely és az Y-tengely precíz skálavonalakat tartalmaz, amelyek kényelmesek a gravírozási tárgyak méretének gyors megméréséhez. A 410x420 mm-es nagy felületű gravírozási intervallum megfelel az Ön különféle gravírozási igényeinek.

Hivatalos SCULPFUN S9 Air Assist: Ez egy teljesen fém szerkezet, és tökéletesen illeszkedik a SCULPFUN S6 PRO és S9 lézerekhez. A telepítés nagyon egyszerű, és csak néhány percre van szüksége a telepítéshez.
Nagy sebességű levegőt segítő fúvóka: Az S10 fúvókához hasonlóan ez is egy nagy sebességű levegőt segítő fúvóka fejlett folyadékmechanikai kialakítással. Csak egy 30 l/perc légszivattyú képes 13,5 m/s-os nagy sebességű légáramlást elérni.
Gyorsabb és tisztább: Az S9 légrásegítés nagymértékben javítja az S9 lézer vágási képességét. A légrásegítéssel az S9 2-3-szor gyorsabban vágja a rétegelt lemezt és az MDF lemezeket, a vágási felületek tisztábbak és nem füstölnek.
Kiváló légtömítés: Az S9 fúvóka tömítőgyűrűvel rendelkezik, és a légszivattyú levegője nem szivárog ki a résből. Ezenkívül a tömítés távol tartja a port, ami növeli az S9 objektív élettartamát.
Komplett tartozékok az Air Assist frissítéshez: A csomag tartalmazza a SCULPFUN S9 levegőrásegítő fúvókát, levegőcsövet, tömítőgyűrűt és egyéb szükséges felszerelési tartozékokat. Az S9 gép frissítéséhez közvetlenül a légszivattyún kívül nem kell további tartozékokat vásárolnia.

Műszaki adatok:
Modell: SCULPFUN S9
Gravírozás Méret: 410*420mm
Gravírozási anyagok: Fa, papír, karton, műanyag, fehér, PCB tábla, alumínium-oxid, 304 Rozsdamentes acél, kerámia, sötét kő
Vágóanyag: Fa, akril, karton, szövet, bambusz, műanyag tábla, KT tábla
Gép elektromos teljesítménye: 30 W (semmi köze a vágási vagy gravírozási teljesítményhez, csak az áramot fogyaszt)
Dióda lézerteljesítmény: 5,5-6 W lézerhullám 
hossza 455 ±5nm
gravírozási pontosság: 0,01mm
Fókuszálási módszer: Fix fókuszú lézer + csúszó eszköz
Lézervédő burkolat: A lézeren lévő fényszűrő burkolata védi a felhasználó szemét, és megakadályozza, hogy az állatok megragadják a lézerfoltot.
Operációs szoftver: Kompatibilis a LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire stb.
operációs rendszerekkel. Operációs rendszer: Kompatibilis a kapcsolórendszerrel. Támogatott fájlformátumok: NC, BMP, JPG, PNG, DXF és más képformátumok.
Adatátviteli mód: USB csatlakozás
Tápegység: Nemzetközi univerzális szabvány táp bemenet: 100-240V AC, 50/60HZ kimenet: 12V 5A
Gépsúly: 3.0kg/ 6.61lbs

Modell: SCULPFUN S9 Air Assist Kit
Levegővel támogatott rézcső külső átmérője: 8 mm-es
légcső belső átmérője: 7,5 mm-es
légszivattyú: Ne feledje, hogy a légszivattyút tartalmazó készlet megvásárlásakor kétszer is ellenőriznie kell, hogy a feszültség megegyezik-e a helyi feszültséggel. Amerikai verzió 110V, európai verzió 220V, kérjük, válassza ki a megfelelő verziót.

Megjegyzés:
● A gépre vonatkozó részletes utasításokat a paraméterbeállítások kézikönyvében találja.
●A lézergravírozó gép használatakor helyezze fel a lézeres védőburkolatot. Ha nincs telepítve, védőszemüveget kell viselnie.
● Kérjük, ne érintse meg a kezével a lézersugárzót, mert megégetheti a kezét.
● Kerülje a gépet érő erős ütéseket.
● 14 éven aluli gyermekek nem használhatják ezt a terméket, és 14 éven felüli gyermekeknek felnőtt felügyelete szükséges.
● A fénygravírozó gépet nem lehet közvetlenül felvinni semmilyen tükörtükrös tárgyra, ami sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert.
● Az erős légrásegítős lézer miatt tilos a gravírozógépet felügyelet nélkül működtetni. Szüntesse meg, ha nincs a közelben.
● A gépre vonatkozó részletes utasításokat a paraméterbeállítások kézikönyvében találja.
● A lézergravírozó gép használatakor viseljen védőszemüveget.
● Ne érintse meg a lézert a kezével, mert megégetheti a kezét.
● Kerülje a gépet érő erős ütéseket.
● 14 éven aluli gyermekek számára tilos a termék használata, a 14 év feletti gyermekeknek pedig felnőtt felügyelete szükséges.
● Ne használja a lézert közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyhoz, amely sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert.

Csomaglista:
1× X tengely szerelvény
2× X tengely
2× Y tengely
2 x szíj
1× vezérlődoboz modulkészlet
3 × támasztó láb
1 × lézer modul készlet
1 × tápegység
1 × USB kábel
1 × szerszámkészlet
1 × szemüveg
1 × 10 × 10 cm faforgács 3 mm vastag
1 × 10 × 10 cm faforgács 10 mm vastag
1 × A4 méretű acél asztali védőbetét

1 × 30 l/ min légszivattyú EU-verzió 220V
1 x fúvóka készlet
1 x akril burkolat
1 x 2 méteres cső
1 x szerszámkészlet
1 x útmutató

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére