Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
100.999 Ft

SCULPFUN S9 5W lézergravírozó X-tengelyes lineáris vezető-frissítő készlettel és 400x400 mm-es méhsejt táblával

Termékkód: C-OS0359-1
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1010
Nem értékelt
Gyártó: SCULPFUN
Szín
Változat
100.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Legújabb lézersugár-alakító technológia: Az S9 a legújabb 5,5 W-os lézersugár-alakító technológiájú diódalézert használja, ultrafinom, 0,06 mm-es éles lézerfókuszával, szuper vágási behatolással és pontossággal, akár 15 mm vastag fát, 10 mm-t képes vágni. akril, faragott kerámia és rozsdamentes acél.
Gyors élességállítású kialakítás: Egyesíti a fix fókuszú lencsét és a csúszó kialakítást. A fókuszálás befejezéséhez csak el kell csúsztatnia a lézert, és meg kell húznia a csavarokat. Ez nagyon egyszerűvé teszi a használatát.
Szilárd és könnyen összeszerelhető szerkezet: A teljesen fém szerkezetű kialakítás stabilan működik a gépen, és javítja a gravírozás pontosságát. Az összeszerelés 10-20 perc alatt elvégezhető. A szerkezeti váz nagyon tartós és fejleszthető. Használat közben,
széleskörű kompatibilitás: A gép kompatibilis különféle kiforrott gravírozószoftverekkel, mint például LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire, támogatja a PWM módú gravírozást, támogatja a Windows rendszert, a kapcsolórendszert (LightBurn), valamint a gravírozási fájlformátum támogatása JPG, PNG, DXF, SVG, G-kód, NC, BMP stb.
Biztonságos kialakítás: A lézerszűrő burkolata a szem ultraibolya fényének 98%-át kiszűri. Egy A4-es méretű acél alátéttel pedig megvédi az asztalt a lézeres sérülésektől. A tűzveszély elkülönítése.
8. Négyzetes mérővonalzó: Az X-tengely és az Y-tengely precíz skálavonalakat tartalmaz, amelyek kényelmesek a gravírozási tárgyak méretének gyors megméréséhez. A 410x420 mm-es nagy felületű gravírozási intervallum megfelel az Ön különféle gravírozási igényeinek.

Lézeres vágáshoz szükséges tartozékok: Ezzel a fa, akril és egyéb anyagok vágásához szükséges tartozékkal a fa szélei tiszták és tiszták, nem könnyen sárgulnak el a füsttől, és tiszta vágási munkát végezhet. A 400x400 mm-es munkaterület a legnépszerűbb lézergravírozó gépekhez alkalmas, maximalizálja a vágási területet.
Megfigyelhető kialakítás: Amikor a lézer fát vagy akrilt vág át, a méhsejt alján lévő fémlemez erős fényt bocsát ki, ami azt jelenti, hogy a vágás áthatolt. Könnyebb megítélni, hogy átvágják-e. Nem kell számolnia a vágások számát, csak ismételje meg a vágást, amíg az alja fel nem világít, ami azt jelenti, hogy az anyagot átvágták.
Biztonságos fém asztali védőtábla: Minden fémből készült, nagy pontosságú CNC-vel megmunkálva, szilárd szerkezete nem könnyen deformálható, és nagy simaság. És fém asztali védőlappal van felszerelve, amely megvédi az asztalt a lézeres sérülésektől.
Négyzetes mérővonalzó: Az X-tengely és az Y-tengely precíz skálavonalakat tartalmaz, amelyek derékszögű mérővonalzót alkotnak, amellyel kényelmesen megmérheti a vágott tárgyak méretét.
Széleskörű kompatibilitás: Kompatibilis különféle érett lézergravírozó gépekkel, például dióda DIY lézergravírozó géppel és CO2 lézergravírozó géppel.

SCULPFUN hivatalos frissítés X-tengely: A SCULPFUN által tervezett hivatalos frissítési komponens tökéletesen alkalmazkodik az S6/S9 gépekhez, a telepítés pedig nagyon egyszerű.
Könnyen felszerelhető: nincs szükség fúrásra, közvetlen telepítés és használat. A speciális kialakításnak köszönhetően nincs szükség további fúrásra a gépben, és közvetlenül a gépre szerelhető. Nincs szükség további kiegészítőkre.
Ipari pontosság: A továbbfejlesztett X készlet telepítése után az S6/S9 ipari szintű pontosságot érhet el, a gravírozásnak már nincs hullámmintája, és a gravírozási minta finomabb és tisztább.
Szuper tartós: a nagy szilárdságú acél lineáris vezetők nagyon tartósak és nagymértékben javítják a gép élettartamát.

Műszaki adatok:
Modell: SCULPFUN S9
Gravírozás Méret: 410*420mm
Gravírozási anyagok: Fa, papír, karton, műanyag, fehér, PCB tábla, alumínium-oxid, 304 Rozsdamentes acél, kerámia, sötét kő
Vágóanyag: Fa, akril, karton, szövet, bambusz, műanyag tábla, KT tábla
Gép elektromos teljesítménye: 30 W (semmi köze a vágási vagy gravírozási teljesítményhez, csak az áramot fogyaszt)
Dióda lézerteljesítmény: 5,5-6 W 
lézerhullám hossza 455±5 nm
Gravírozási pontosság: 0,01 mm
Fókuszálási módszer: Fix fókusz lézer + csúszó eszköz
Lézervédő burkolat: A lézeren lévő fényszűrő burkolat védi a felhasználó szemét, és megakadályozza, hogy az állatok megragadják a lézerfoltot.
Operációs szoftver: Kompatibilis a LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire stb.
operációs rendszerekkel. Operációs rendszer: Kompatibilis a kapcsolórendszerrel. Támogatott fájlformátumok: NC, BMP, JPG, PNG, DXF és más képformátumok.
Adatátviteli mód: USB csatlakozás
Tápegység: Nemzetközi univerzális szabványos táp bemenet: 100-240V AC, 50/60HZ kimenet: 12V 5A
Gép súlya: 3,0kg

Anyag: nagy szilárdságú acél
Termék mérete: 400x400mm
Termék
átmérő
: 222mm
Honeycomb Mesh: 9mm

Termékmodell: SCULPFUN S6/S9 X-tengely bővítőkészlet
Alkalmazható modellek: SCULPFUN S6/S6Pro/S9 gravírozógép, vagy hasonló gravírozógép 45°V-os alumínium profillal.


Megjegyzés:
● A gépre vonatkozó részletes utasításokat a paraméterbeállítások kézikönyvében találja.
●A lézergravírozó gép használatakor helyezze fel a lézeres védőburkolatot. Ha nincs telepítve, védőszemüveget kell viselnie.
● Kérjük, ne érintse meg a kezével a lézersugárzót, mert megégetheti a kezét.
● Kerülje a gépet érő erős ütéseket.
● 14 éven aluli gyermekek nem használhatják ezt a terméket, és 14 éven felüli gyermekeknek felnőtt felügyelete szükséges.
● A fénygravírozó gépet nem lehet közvetlenül felvinni semmilyen tükörtükrös tárgyra, ami sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert.

Csomaglista:
1 × X tengely szerelvény
2 × X tengely
2 × Y tengely
2 × öv
1 × Vezérlődoboz modul készlet
3 × támasztó láb
1 × Lézer modul készlet
1 × Tápegység
1 × USB kábel
1 × Szerszámkészlet
1 × Szemüveg
1 × 10x10cm faforgács 3mm vastagság
1×10x10cm faforgács 10mm vastagság
1× A4-es méretű acél asztalvédő alátét

1 x SCULPFUN méhsejt panel
1 x 400x400mm fém asztalvédő tábla

1 x nagy pontosságú lineáris vezető
1 x motorszíj rögzítő eszköz
1 x Csavar és szerszámkészlet
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére