Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
21.999 Ft

Sebességmérő műszer 0-2000MPS íj sebességmérő eszköz alumínium ötvözet, professzionális ernyő típusú

Termékkód: E24662
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 220
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
21.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a lézeres sebességmérő két lézerrel rendelkezik, és nagyon pontos méréseket tesz lehetővé. Nagy effektív indukciós területtel és nagy érzékenységgel rendelkezik a sebesség mérésére, amelyet a szél nem befolyásolhat, és könnyű használni. Ennek a terméknek a fő célja a tárgyak gyorsulási sebességének mérése, a különböző típusú lövedékek sebességének meghatározása, valamint tudományos és oktatási kísérletek elvégzése. Ez az eszköz 0 és 2000 m/s közötti sebességű lövedékekhez alkalmas, és pontos sebességmérést biztosít.

Jellemzők:
Ez a lézeres sebességmérő két lézerrel rendelkezik, és nagyon pontos méréseket biztosít. Nagy effektív indukciós területtel és nagy érzékenységgel rendelkezik a sebesség mérésére, amelyet a szél nem befolyásolhat, és könnyű használni.
A kialakítás sokoldalú, és támogatja a méter per másodpercben mért sebességteszteket, az FPS állapotteszteket és az energiaállapot-teszteket. Támogatja az automatikus és a kézi állapotok közötti váltást.
Ennek a készüléknek a lényeges részei erős anyagokkal vannak bevonva, így stabil és megbízható teljesítményt biztosítanak minimális hibával. A kezelőpanel kijelzővel, 3 gombbal és 3 állapotjelzővel rendelkezik. Könnyű, praktikus, precíz és hosszan tartó működést biztosít.
A készülék világszerte univerzális állványcsatlakozóval rendelkezik (1/4-20 menet), amely 304-es rozsdamentes acélból készült. A fordulatszámmérő és a kamera állványcsatlakozója ugyanaz. Ezzel a kameraállványt is csatlakoztathatja a fordulatszámmérőhöz.
Ennek a terméknek a fő célja a tárgyak gyorsulási sebességének mérése, a különböző típusú lövedékek sebességének meghatározása, valamint tudományos és oktatási kísérletek elvégzése.
Ez az eszköz 0 és 2000 m/s közötti sebességű lövedékekhez alkalmas, és pontos sebességmérést biztosít.

Műszaki adatok:
Név: Sebességmérő 
Anyaga: műanyag+fém
Működési feszültség: DC6V
Elemek: 4 * AA elem (nem tartozék)
Vizsgálati tartomány: 1-2000MPS (5-6500FPS)
Tesztelési hiba: Kevesebb, mint 1%
Cikk méret: 330 * 80 * 40 mm
Csomag mérete: 120 * 120 * 370 mm
Csomag súlya: 760 g

Csomagolási lista:
1 * Sebességmérő
5 * Csatlakozó rúd
3 * Világító öv
1 * Iránymutatás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére