Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
18.999 Ft

TOMSHOO férfi nyári rövid kerékpáros mez 5D géllel párnázott rövidnadrággal, gyorsan szárad, légáteresztő szett - Kék, L méret

Termékkód: Y18405-BL-L
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 190
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
18.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

  • Professzionális szövet: Kerékpáros ruházat: 100% poliészter, rövid Anyag: 92% poliészter + 8% Lycra anyag, amely erős rugalmas és légáteresztő, kerékpáros ruházat A legújabb légáteresztő anyagok felhasználásával készült, hogy biztosítsa a nedvesség elvezetését, kényelmes is lehet nyári tevékenységek során.
  • Puha és kényelmes: A puha és rugalmas poliészter anyag maximális kényelmet biztosít lovaglás közben. szuper légáteresztő és puha nadrág felfrissíti testét. Más kerékpáros ruháktól eltérően a kabát felülete számos szellőzőnyílással van kialakítva, hogy maximalizálja a hőátadást, lehetővé téve a hideg levegő bejutását a bőrbe, és felszívja a nedvességet a bőrről. Különféle lovasok számára alkalmas.
  • Rögzítés: cipzár
  • Kényelmes kialakítás: Három zseb, amelyekben személyes tárgyak, például kezek és pénztárcák helyezhetők el (cipzáras zsebbel). A szegélynél és a nadrágmandzsettánál lévő szilikon fogók megakadályozzák, hogy a ruhák lovagoljanak, és hűvösen tartják őket lovaglás közben. A fényvisszaverő szalag biztosítja a biztonságot sötétben éjszakai lovaglás.
  • Rezgéscsillapító funkció: A kerékpáros nadrágot kifejezetten úgy tervezték, hogy illeszkedjen a kerékpárüléshez, 4D Gel Párnázott anyaggal van varrva, hogy megvédje a csípő és a kerékpárülés közötti súrlódást, hogy maximalizálja a nyereg kényelmét.
  • Bármilyen kérdése: Ha bármilyen kérdése van, kérjük, írjon nekünk e-mailt, mi a legkielégítőbb szolgáltatást nyújtjuk Önnek, és érezheti őszinteségünket. nagyon szépen köszönjük! (Vásárlás előtt kérjük, nézze meg a képeket vagy a méret leírását)


Anyagtípus ‎Poliészter
Külső anyag ‎Poliészter
Elemeket tartalmaz? Nem
Márka: 
TOM SHOO
Gyártó TOM SHOO
Csomag méretei 30,8 x 28,5 x 8 cm
Csomag súly: 
418 gramm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére