Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
13.999 Ft

ST-9616A, teljes érintőképernyős, járműre szerelhető hordozható légszivattyús elektromos gumiabroncs-felfújó (lítium akkumulátoros vezeték nélküli modell)

Termékkód: E24491-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 140
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
Változat
13.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a nagy teljesítményű és kompakt légkompresszor tökéletes eszköz a gumiabroncsok menet közbeni felfújásához. A kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően könnyen magával viheti, bárhová is megy. Ez a felfújó kétféle változatban kapható: autós tápkábeles modellben és lítium akkumulátoros vezeték nélküli modellben, melyeket saját igényei szerint választhat ki.

Jellemzők:
LED-képernyő és automatikus kikapcsolás: Az autógumi-felfújó nagy LED-es digitális kijelzővel rendelkezik, 4 nyomásmérő egységgel - PSI, KPA, BAR, KG/CM². Ez a légkompresszor pontos mennyiségű levegőt pumpál, és automatikusan leállítja a felfújást, ha a gumiabroncs nyomása eléri az előre beállított értéket, így biztonságos, gyors és megbízható használatot biztosít.
4+N intelligens üzemmód: Az akkumulátoros gumiabroncs-felfújó 4 féle előre beállított felfújási móddal rendelkezik (kerékpárok, motorkerékpárok, autók és labdák), melyeket a kezdők is kényelmesen választhatnak. A kézi üzemmód lehetővé teszi a nyomásérték (3-150 psi) beállítását a felfújási objektumnak megfelelően. A művelet egyszerű, könnyen használható, és megfelel a különféle inflációs igényeknek.
Fényes LED-es és hosszú távú világítás: Ez a miniszivattyús elektromos szivattyú LED-es világítási csoporttal van felszerelve, így az autó légszivattyúja alkalmas út menti vészhelyzeti és éjszakai használatra. 
Könnyen hordozható: A megjelenést úgy tervezték, hogy kényelmesen tartható legyen, kompakt mérete pedig könnyen elfér az autó szerszámosládájában, kerékpártartóban, hátizsákban és zsebekben. Fújja fel bárhol, bármikor!
Széleskörű alkalmazás: Tökéletes autók, motorkerékpárok, kerékpárok, labdák, úszógyűrűk és egyéb felfújható tárgyak felfújására. De vegye figyelembe, hogy teherautók, buszok, kisteherautók stb. gumiabroncsait ne fújja fel.

Műszaki adatok:
Modell: ST-9616A / ST-9616C (Opcionális)
Tápkábel modell (ST-9616A):
Működési feszültség: 12V
Tápkábel hossza: 3 méter
Tápkábel interfész: jármű interfész
Lítium akkumulátor Vezeték nélküli modell (ST-9616C):
[Lítium akkumulátor]: 2 * 1800 mAh lítium akkumulátor
[Idő]: A lítium akkumulátor működési ideje teljes feltöltéssel: körülbelül 20 perc perc, két gumiabroncs lyukasztható teljes feltöltéssel díj; Felfújási idő: 8-9 perc
[C típusú töltőkábel]: kb. 80 mm,
[Töltési idő]: Töltési idő: 3-5 óra
[töltési interfész]: C típusú
[Használati idő]: 30 perc
Általános paraméterek:
[Dugattyú átmérője]: 17mm
[Névleges teljesítmény]: 45W
[Nyomástartomány]: Nyomás: 3-150PSI
[Pontosság]: ±1,5psi
[Levegőmennyiség]: 16L/perc
[Folyamatos működési idő]: 10perc
[Légtömlő hossza]: 320mm±10mm
Anyag : ABS
Csomagméret: 145 * 80 * 46 mm
Csomag mérete: 205 * 155 * 85 mm
Csomag súlya: 670g

Csomaglista:
Tápkábel modell:
1 * Légszivattyú
1 * Felfújható tömlő
4 * Felfújható fúvóka
1 * 12V 3 méteres kábel
1 * Vászontáska
1 * Felhasználói kézikönyv (angol)
/
Lítium akkumulátoros vezeték nélküli modell:
1 * Légszivattyú
1 * Felfújható tömlő
4 * Felfújható fúvóka
1 * C típusú töltőkábel
1 * Szövettáska
1 * Felhasználói kézikönyv ( Angol)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére