Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
19.999 Ft

STARTRC 6 csomagos lencseszűrő készlet CPL szűrő + ND8/ND16/ND32/ND64 szűrők + UV szűrő alumínium keret AGC optikai üveg vízálló karcálló, tükröződésmentes, többrétegű bevonattal kompatibilis a DJI Mini 4 Pro készülékkel

Termékkód: D12622
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 200
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
19.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【Mini 4 Pro szűrőkészlet】 Több szűrő opció: ND 8/16/32/64 szűrők, CPL és UV szűrő. Ingyenes kombináció kreatív terének gazdagításához.
【UV szűrő】 Megszünteti az ultraibolya sugarakat, megakadályozza a por és vízcseppek képződését, ezáltal javítja a kép tisztaságát és védi az objektívet és az érzékelőket.
【CPL szűrő】 A káros, nem fémből visszavert fény kiküszöbölésére szolgál. Növelje a színsűrűséget. Tegye átláthatóbbá a képet, hogy javítsa a kép tisztaságát és kifejezőképességét.
【ND szűrők】 A fény bejutásának szabályozására, a mélységélesség beállítására, valamint a visszaverődések és a lencse tükröződésének csökkentésére használatos. Ezért képes optimalizálni az effektusokat különféle jelenetekben, például tájakon, városokban és emberekben.
【AGC optikai üveg】 Az AGC optikai üveg kiváló minőségű lencsecsiszolási eljárással készült,
nagy átlátszósággal és kiváló optikai teljesítménnyel.
【Alumínium integrált keret】 Az alumínium keretet úgy tervezték, hogy elkerülje a fényszivárgást vagy a szellemképeket. Minden szűrőt szigorúan tesztelnek annak érdekében, hogy ne terheljék túl a fényképezőgépet.
【Biztonságos csat kialakítás】 A biztonságos csat kialakítás biztonságosabb és gyorsabb felszerelést biztosít. Biztonságosan rögzíthető a kamerához, kiküszöbölve a kilazulás lehetőségét.
【Többrétegű bevonat】 A réteges bevonat vízálló, karcálló, porálló és olajálló védelmet nyújt, megvédve DJI Mini 4 Pro objektívjét az átfogó sérülésektől.

Műszaki adatok:
Anyag: alumínium ötvözet keret + optikai üveg
Szín: fekete
ND szűrő mérete: 22 * ​​17 * 3,5 mm
UV szűrő mérete: 22 * ​​17 * 3,5 mm
CPL szűrő mérete: 22 * ​​17 * 4,5 mm
ND szűrő súlya : 1 g
UV szűrő súlya: 1 g
CPL szűrő súlya: 1,4 g

Csomagolási lista:
4 * ND szűrők
1 * UV szűrő
1 * CPL szűrő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére