Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
7.999 Ft

Stud Finder falszkenner 5 az 1-ben elektronikus csapérzékelő HD LCD kijelzővel, fa és váltóáram észlelésére

Termékkód: K22367
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 80
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
7.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Pontos és gyors: A stud detektor egy intelligens mikroprocesszor chipet használ a legnagyobb érzékenységgel a falakba rejtett fa, csövek, fém és AC vezetékek pontos és gyors észlelésére.
5 az 1-ben többfunkciós érzékelés: 5 szkennelési mód, beleértve a ½ hüvelykes, 1 hüvelykes és 1½ szkennelési módokat a fa, gerendák, gerendák, fém vagy mélyen eltemetett tárgyak közepének és széleinek meghatározásához; Fémletapogatási mód: A mágneses fém érzékelése akár 80 mm-ig is lehet, AC mód: 51 mm (2 hüvelyk) mélységig.
Automatikus kalibrálás, egyszerű használat: Kapcsolja be a csapkeresőt, fektesse a falra, nyomja meg a beolvasás gombot, és készen áll a kalibrálásra. Az intelligens mikroérzékelő chip villog és sípol, ha rejtett fa-, fém- és váltóáramú vezetékeket talál.
LCD-kijelző és hangjelzés: Az LCD-kijelzőn lévő jelzősáv figyelmezteti a közeledő tárgyak távolságára és irányára, és sípol a hely meghatározásához. Ez az LCD-kijelző háttérvilágítással is rendelkezik, amely még gyenge fényviszonyok között is tiszta megjelenítést biztosít.
Vezetékre figyelmeztető jelzés: Ha stud scan/depth scan/metal scan módban szkennel, a vezeték figyelmeztetés bekapcsolva marad, hogy figyelmeztesse Önt élő váltóáram jelenlétére, ami segít elkerülni a veszélyeket TV-k, fürdőszobai szekrények, képkeretek és garázspolcok.

Specifikáció:
Szín: Fekete
Anyag: abs
Tápellátás: 9V
Elem: 9V 6F22(nem tartozék)
Üzemi áram:<50ma
Kikapcsolási áram:<10UA
Automatikus kikapcsolási idő:3 perc
Termék mérete: 14,5*6*3cm
Csomag mérete: 16,5 *7,4*4cm
Csomag súlya: 158g

Csomaglista:
1 * Fali szkenner

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére